خودم تو بارداری تا الان ۱۵ کیلو وزن اضافه کردم اما نینی هنوز کوچولوعه
یه چیزایی معرفی کنید که خودمو زیاد چاق نکنه
اگر بخوام برای خودم بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.
من فقط ازاین میترسم که بچم چیزیش بشه موقه تولد... خودم هر دردیو تحمل میکنم. خدایی نکرده زبونم لال ...
واه این چه حرفیه من بچم نزدیک بود خفه بشه سریع بردنم سزارین اصلا معطل نکردن تازه دولتی
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
منم کلا از جراحی میترسم طبیعی اگه زایمانت خوب باشه خیلی عالیه اما چند تا از دوستام رفتن زایمان طبیع ...
ساکشن چیه؟؟؟من ساعت ۲ بستری شدم ۲ سانت خودمم گفتم سرم بزنین چیز خاصی نبود اصلا هم عوارضی نداشت ۸هم زایمانم بود عالی بود بخیه هم ۴تا خوردم کامل هم محو شده الان تغییری هم نکردم دومیم دکتر گفت ماه نهم واژنتو همش چرب کن باروغن تا انعطاف پیدا کنهاگه خوب همکاری کنی وووزن بچه بالانباشه بدون بخیه زایمان کنی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من قدم ۱۷۰ وزنم ۸۱ 😅😅بود ویار شدید ۱۱ کیلو کم کردم شدم ۷۰ الان ۷۶ هستم
الان خوبی خدارو شکر
من قبل بارداری ۵۹ بودم الان ۷۴
قدم ۱۶۴
اگر بخوام برای خودم بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.
ساکشن چیه؟؟؟من ساعت ۲ بستری شدم ۲ سانت خودمم گفتم سرم بزنین چیز خاصی نبود اصلا هم عوارضی نداشت ۸هم ز ...
آفرین عالی بوده همه چی
خدارو شکر
همه اینجوری باشن خیلی خوبه
من فقط ازاین میترسم که بچم چیزیش بشه موقه تولد... خودم هر دردیو تحمل میکنم. خدایی نکرده زبونم لال ...
ببین بیمارستان و دکترت خوب باشه راحت برات همه کاری میکنن
اما خدا نکرده بیافتی زیر دست یه ماما که شعور نداشته باشه واقعا ممکنه مشکل پیش بیاد
الان خوبی خدارو شکر من قبل بارداری ۵۹ بودم الان ۷۴ قدم ۱۶۴
اره خوبم فقط خیلی کم اشتهام دکترم گفته نگران وزن نباش تا اخر ۱۰ کیلو اضافه کنی خوبه حالا چهارشنبه برم سونو ببینم وسقلی چقده
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
ساکشن چیه؟؟؟من ساعت ۲ بستری شدم ۲ سانت خودمم گفتم سرم بزنین چیز خاصی نبود اصلا هم عوارضی نداشت ۸هم ز ...
اگه بچه نیاد
با یه وسیله ای دهانه رحم رو باز نگه میدارن
با یه دستکاهی مثل باد کش میمکه بچه میاد بیرون، بعد کله بچه یکم بد فرم میشه