2777
2789
عنوان

وزن گیریه جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1695 بازدید | 137 پست
خودمم برا همین دو دلم  از دو سه نفر شنیدم راضی نبودن از پرستاری  برا همین بین اقبال و عر ...

دروغ چرا دوست منم دکترش عالی بود اما پرستار و ماما پدرش رو در آوردن ، بعد از سز شکمشو زیادی فشار دادن بخیه های داخلیش پاره شد دکتر بد بخت دوباره بردش بعد از چند روز اتاق عمل باز شکمشو باز کرد و بخیه زد

دوستم بینهایت اذیت شد

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.
چقد زیاد وزن گرفتی تازه از این به بعد وزنت دوبرابر زیاد می شه رفتی سونو نی نی چقد بود من ۳۱ هفته هست ...

فک کنم ویار داشتی آره؟

من از اول بارداری اشتهام زیاد بود

همش دلم خوراکی میخواد تو ۳۲ ۱۶۰۰ بود

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد زیاد وزن گرفتی تازه از این به بعد وزنت دوبرابر زیاد می شه رفتی سونو نی نی چقد بود من ۳۱ هفته هست ...

تو قد و وزن قبل از بارداریت چقد بود؟

منم دکترم صدیقی مقدم اما مگه بگی سزارین میکنن؟؟؟ مگه ن اینکه تا اجبار نشه این کار انجام نمیدن؟!

نه بگو حتما سزارین میخوام بیمارستان خصوصی سزارین میکنن!

وولتی فقط طبیعی

فک کنم ویار داشتی آره؟ من از اول بارداری اشتهام زیاد بود همش دلم خوراکی میخواد تو ۳۲ ۱۶۰۰ بود

اره خیلییییی زیاد ۱۱ کیلو اولش کم کردم تاره ۶ کیلو اضافه کردم الانم اشتهای درست حسابی ندارم وزن نی نین خوبه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

طبیعی بهتره یعنی؟؟ من همش استرس دارم...بچه اولمم هست دیگه بدون تجربه..خیلی میترسم

والا خب ادما فرق دارن بدنشون ترسشون منم تا لحظه زایمان مث چی گریه میکردم میترسیدم میگفتم سزم کنین اما خب راضیم خوب بود الان مث چی از سز میترسم اصلا هم دوس ندارم شکمم پاره شه کلا دوس ندارم جراحی بشم

طبیعی بهتره یعنی؟؟ من همش استرس دارم...بچه اولمم هست دیگه بدون تجربه..خیلی میترسم

عزیزم بستگی به بدنت داره

بعضیا که لگنشون بزرگه و جهت بچه مناسبه و بدنشون آماده و جنین ریزه طبیعی خیلی براشون بهتره

اما بعضیا مثل من ترسو هستن و چیزای بد از طبیعی شنیدن سزارین براشون بهتره، مامانم به خاطر شرایط بد زایمان طبیعیش سر من دچار بیماریه قلبی بدی شد

والا خب ادما فرق دارن بدنشون ترسشون منم تا لحظه زایمان مث چی گریه میکردم میترسیدم میگفتم سزم کنین ام ...

منم کلا از جراحی میترسم طبیعی اگه زایمانت خوب باشه خیلی عالیه

اما چند تا از دوستام رفتن زایمان طبیعی یه روز درد کشیدن آمپول زدن ساکشن کردن از پایین بخیه خوردن بچه تو کانال زایمان گیر کرده بعد سزارین شدن، خب براشون افتضاح بوده

عزیزم بستگی به بدنت داره بعضیا که لگنشون بزرگه و جهت بچه مناسبه و بدنشون آماده و جنین ریزه طبیعی خی ...

من فقط ازاین میترسم که بچم چیزیش بشه موقه تولد...

خودم هر دردیو تحمل میکنم.

خدایی نکرده زبونم لال اکسیژن نرسه بهش...یا دست و پاشو بکشن دربیاد😢

ازاینا میترسم

تو قد و وزن قبل از بارداریت چقد بود؟

من قدم ۱۷۰ وزنم ۸۱ 😅😅بود ویار شدید ۱۱ کیلو کم کردم شدم ۷۰ الان ۷۶ هستم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

اره خیلییییی زیاد ۱۱ کیلو اولش کم کردم تاره ۶ کیلو اضافه کردم الانم اشتهای درست حسابی ندارم وزن نی ن ...

آخی خواهر شوهرمم ویار داشت اولش وزن کم کرد، اما من اصلا ویار نداشتم از اول وزن اضافه کردم

قبل از بارداری چند کیلو بودی الان چند کیلویی؟