2777
2789
عنوان

وزن گیریه جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1695 بازدید | 137 پست
البته محب کوثر هم هست

میگن محب کوثر عالیه

دکتره من اونجاست اما میگه اونجا سزارین نمیکنم

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چند کیلو بود چند هفته ...من ۲۹ و ۵ روز ۱۳۷۰بود البته سونو همیشه زیاد نشون میده اون بچم ۳۸هفته ۳۶۰۰بود بدنیااومد ۳۲۰۰بود....من لیدی میل خریدم میخورم بچه اولمم خوردم...تخم مرغ اب پز مغزیجات سیب زمینی پخته 

فعلا که عرفان  دکتر کامکار

ایشالا که خیره باشه برات

دوستم عرفان بود راضی نبود

اما برا هر کس یجوره

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.
چند کیلو بود چند هفته ...من ۲۹ و ۵ روز ۱۳۷۰بود البته سونو همیشه زیاد نشون میده اون بچم ۳۸هفته ۳۶۰۰بو ...

وای لیدی میل از کجا گیر آوردی؟

منم میخوام اما نیست

۲ و ۷۰۰؟ خب ببین چی باید بخوری؟ کاش ریز بدنیا نیاد مثلا بستنی که میگن اگه قتد نداری البته ژنتیک ...

بستنی ک اصلا خوب نیس

خودت خیلی چاق میشی دکتر من از ماه چهارم گف اصلا بستنی نخور فقط چاق میشی

اصل وزن گیری بچه ماه آخر هست البته ب ژنتیک هم بستیگ داره بچه من و بچه های خواهرم هرسه تاشون 2900 بودن

ایشالا که خیره باشه برات دوستم عرفان بود راضی نبود اما برا هر کس یجوره

خودمم برا همین دو دلم 

از دو سه نفر شنیدم راضی نبودن از پرستاری 

برا همین بین اقبال و عرفان موندم،دکترمم این دوتاس فقط ، اقبال قدیمی بودنش یجوریه برام

عوضش دکترم گفت اقبال خوبیش اینه بخش کرونا نداره،بقیه بیمارستانا دارن

اره عزیزم گفت خوب بوده کلا زیاد تعریف شنیدم یکی از فامیلامون هم رفته اونم تعریف کرد

خب خدارو شکر دلمو گرم کردی

من آخرین سونو ۳۶ هفته که رفتم ۲۵۰۰ کیلو بود منم دوس داشتم درشت بشه البته خودم از اندام درشتم 🤦‍♀️ ...

يعني بچتون موقع به دنيا امدن تپل بود ولي بعدش كه به دنيا امد روتد رشدش كم بود ؟؟؟؟

مرسی واقعا

چقد زیاد وزن گرفتی تازه از این به بعد وزنت دوبرابر زیاد می شه رفتی سونو نی نی چقد بود من ۳۱ هفته هستم تازه ۶ کیلو اضافه کردم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن