2777
2789
عنوان

وزن گیریه جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1695 بازدید | 137 پست
من که خیلی چاق شدم ۱۵ کیلو اضافه کردم

منم تو دوماه ۷ کیلو زیاد کردم تازه هفته دیگه میرم تو ۷ ماه

دکتر دعوام کرد گفت این سه ماه میتونی هر ماه یک و نیم زیاد کنی فقط 

نمیدونم بخورم یا نخورم 

در صورتی که من غذام مث سابقه بیشتر میوه و آجیل و خرما شیر چاقم کرده فک میکنم 

وزنمم الان ۶۰ کیلوعه با قد ۱۶۴ بنظرت زیاده؟پایین تنه چاق شدم

شکمم تیزه

ماشالا هزار ماشالا ولی خوب نیست بچه چاق ها اما بدنیا میاد درشت باشه نگرانی آدم کمتره تا ریزه میزه ...

بچم که دنیا اومد ازم جداش کردن بردن زیر دستگاه به خاطر وزن زیادش شیرخشک دادن بچم اصلا سینه امو نگرفت یا پرستارا میدیدن زیاد گریه میکنه یه سرنگ سرم قندی میاوردن میگفتن بده بزا دیگه گریه نکنه ۶ روزگی هم افت قند کردو تشنج کرد بیمارستان بستری شد خودمم رفتم موندم پیشش محل بخیه عفونت کرد دوباره رفتم عمل مجبوری دیگه شیرخشک دادم ۴۰ روز تو بیمارستان بستری بودم خودم 

انقد بلا اومد سرم  اینارو نگفتم که بترسونمت فقط میگم بچه اول ریز دنیا بیادخوبه چون هم زود رشد میکنه هم اگه خواستی طبیعی زایمان کنی راحت دنیا میاد 

ایشالا به خوبی خوشی و سلامتی زایمان کنیو بچه اتو بغل بگیری 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کدوم بیمارستانه؟ منم خیلی میترسم مخصوصا که سر زا دکترا دست یه نوزاد تو فامیلمونو کشیدن ناقص کردن. می ...

البته محب کوثر هم هست

دوستای مهربونم برای سلامتی دختر نازم یه صلوات میفرستید؟؟  
عزیزم😅 شاید تو پهلوهاته

آخه پهلوهم ندارم، ببشتر وزن گیری میگن هفته های آخره من ۳۰هفته ۱۵۰۰بود الن ۳۴هفته یجادیگه رفتم سونو کلا این اندازه هاروبیشترزده حالاموندم از کدوم دقیقتره

خدایا شکرت
بیمارستان مردم چقد میگیره؟

مردم و خبر ندارم زنگ بزن به خود بیمارستان بپرس اگر خواستی تو بیمارستان انصاری ویزیت میکنه یه ویزیت برو پیشش

مردم و خبر ندارم زنگ بزن به خود بیمارستان بپرس اگر خواستی تو بیمارستان انصاری ویزیت میکنه یه ویزیت ب ...

من خواستم همینجوری بدونم الان چقد شده سال ۹۶اونحا سزارین شدم ۳۶۰۰ گرفتن الان چون فاصله سنی زایمان ام کمه دکتر گفت بیمارستان سز میکنه اولی اختیاری بود

من خواستم همینجوری بدونم الان چقد شده سال ۹۶اونحا سزارین شدم ۳۶۰۰ گرفتن الان چون فاصله سنی زایمان ام ...

اره حاملگی دوم  رو سزارین میکنن دوباره بدون هیچ گیری 

لاله یکی از دوستام هفته پیش انجام داد هفت تومن 

ببین لاله خوب بوده؟

دکتره منم لاله هست نمیدونم چجوریه؟ از دوستت میپرسی برام؟

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.
مردم دولتیه  واسه سز اختیاری باید بری خصوصی فقط تهران انجام میدن بیمارستانای خصوصی منم سز اخ ...

کجا میری خودت ؟

دکترت کیه؟

منم سزارین انتخابی میخوام

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.
آخه پهلوهم ندارم، ببشتر وزن گیری میگن هفته های آخره من ۳۰هفته ۱۵۰۰بود الن ۳۴هفته یجادیگه رفتم سونو ک ...

سونو کلا دقیق نیست ۲۰۰ گرم بالا و پایین عددی که میگه ممکنه باشه