2777
2789
عنوان

وزن گیریه جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1695 بازدید | 137 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲ و ۷۰۰؟ خب ببین چی باید بخوری؟ کاش ریز بدنیا نیاد مثلا بستنی که میگن اگه قتد نداری البته ژنتیک ...

منم 3400 بودم بدنیا اومدنی ولی بچم ریزه دکتر میگه توی شکمم فضا برای رشد نداره بخاطر دیابتم چند وقتی رو مجبور بودم توی بارداری رژیم باشم که الان یکی دوهفته ای هست دیگه رژیم رعایت نمیکنم 

دوستای مهربونم برای سلامتی دختر نازم یه صلوات میفرستید؟؟  
منم شکمم کوچیکه مامانم همش میگه بچت دوکیلو بشه بازم خوبه😂

خخخ من شکمم به نسبت ۳۲ هفته خیلی اومده جلو 

ولی خب پهلوهام خالیه

رفته بودم دکتر خانوما مقایسه میکردن از همه شکمم بزرگتر بود🤣

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.
کدوم دکتر قبول کرد سزارین کنه؟انتخاب خودت بود سزارین یا مجبور شدی؟

الهام صدیقی مقدم,,انتخاب خودم بود از,طبیعی میترسم 

خخخ من شکمم به نسبت ۳۲ هفته خیلی اومده جلو  ولی خب پهلوهام خالیه رفته بودم دکتر خانوما مقایسه ...

برعکس من دوهفته پیش که رفته بودم سونو خانم بغل دستیم ازم پرسید جنسیتش مشخص شده😂 یعنی دراین حده شکمم البته خودمم لاغرم

خدایا شکرت
۳۶هفتم، هفته ۳۴ و ۲روز ۲۴۰۰بود، ازشما چقده؟

من ۳۲ هفته ۱۶۰۰

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.
الهام صدیقی مقدم,,انتخاب خودم بود از,طبیعی میترسم 

کدوم بیمارستانه؟ منم خیلی میترسم مخصوصا که سر زا دکترا دست یه نوزاد تو فامیلمونو کشیدن ناقص کردن. میخولستم بیام خونه بابام تهران ولی میگن تهرانم دیگه اجازه نمیدن سزارین 😓خیلی استرس دارم

برعکس من دوهفته پیش که رفته بودم سونو خانم بغل دستیم ازم پرسید جنسیتش مشخص شده😂 یعنی دراین حده شکمم ...

عزیزم😅 شاید تو پهلوهاته

کدوم بیمارستانه؟ منم خیلی میترسم مخصوصا که سر زا دکترا دست یه نوزاد تو فامیلمونو کشیدن ناقص کردن. می ...

بیمارستان آرمان و انصاری و مردم هست,,,من تحمل درد,طبیعی رو ندارم واقعا