2777
2789
عنوان

وزن گیریه جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1695 بازدید | 137 پست
گوشت قرمز ....آجیل مخصوصا فندق

دارم میخورم خدا کنه بچه سالم و درشتی بشه

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من آخرین سونو ۳۶ هفته که رفتم ۲۵۰۰ کیلو بود منم دوس داشتم درشت بشه البته خودم از اندام درشتم 🤦‍♀️

دلسترو بستنی خوردم اون هفته های باقی مونده گفتم فوقش ۱ کیلو زیاد بشه تو یه ماه ولی ۵۵۰۰ شد 

بعد دنیا اومدن هم وزنش کم میرفت بالا یعنی تپل نیست الان ۱۰ ماهشه به زور ۱۰ کبلو میشه 

باشه اینو میگیرم تاحالا ندیده بودم

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.
تهرانم سزارین انشالله,,,وزن گیری جنین شنیدم اجیل و بستنی و حلیم خیلی خوبه من بخاطر دیابتم بستنی رو ن ...

کدوم دکتر قبول کرد سزارین کنه؟انتخاب خودت بود سزارین یا مجبور شدی؟

هیچی اندازه بادوم درختی وزن نمیده به جنین من هفته های اخر خیلی خوردم و گل پسرم وزنش۳٨۵۰بود درحالی که خودم خیلی وزن اضافه نکرده بودم و شکمم هم خیلی بزرگ نبود و مامانم همیییشه نگران که یه بچه یه کیلویی میزائیی😑😑😑

من آخرین سونو ۳۶ هفته که رفتم ۲۵۰۰ کیلو بود منم دوس داشتم درشت بشه البته خودم از اندام درشتم 🤦‍♀️ ...

ماشالا هزار ماشالا

ولی خوب نیست بچه چاق ها

اما بدنیا میاد درشت باشه نگرانی آدم کمتره

تا ریزه میزه

بعدشم که جون میگیره

دکتر من میگه خودت پرخوری کنی ربطی به وزن بچه نداره،بیشتر ژنتیکیه جثه بچه ،هر چی بخواد از بدنت برمیدا ...

من که خیلی چاق شدم ۱۵ کیلو اضافه کردم

هیچی اندازه بادوم درختی وزن نمیده به جنین من هفته های اخر خیلی خوردم و گل پسرم وزنش۳٨۵۰بود درحالی که ...

عزیزم چشم میخورم بادوم هم

هیچی اندازه بادوم درختی وزن نمیده به جنین من هفته های اخر خیلی خوردم و گل پسرم وزنش۳٨۵۰بود درحالی که ...

منم شکمم کوچیکه مامانم همش میگه بچت دوکیلو بشه بازم خوبه😂

خدایا شکرت
بچه ها وزن سونو چقد دقیقه؟ من میترسم اینابیشتربگن نینی بیاد کمترم باشه😫

نترس چند ماهته چند کیلوعه؟