2821
2789
عنوان

مهریه کم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 94 پست
کمی بیشتر بندازن الان ک قدیم نیس مال من ۵۰۰ تا سکه ۶۰۰ متر زمین و و نصف خونه شونه ک مادرش میشینه&nbs ...

ازدواجتون سنتی بود؟ 

والا اینا راضی نمیشن، از طرفی دوسش دارم 😔

آره چون فرزندى نيست يه جورايى شرط باطل محسوب ميشه اما ميتونه قيد كنه بعد از تولد فرزند تعهد ميده ك ...

بازم این حق رو نمیتونه بده 

چون در صورت فوت مرد و وجود داشتن جد پدری اون میتونه بیاد بعد از سن مقرر بچه رو برداره ببره 

پس حق حضانت فرزند خارج میشه چون ولایی محسوب میشه و ولایت پدر و پدربزرگ ارجح بر ولایت مادر هست البته اگر در دادگاه زن بتونه خلاف این موضوع رو ثابت کنه حضانت فرزند بهش میرسه

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه،

منتشر می‌شه.

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن. 🌷

ازدواجتون سنتی بود؟  والا اینا راضی نمیشن، از طرفی دوسش دارم 😔

اره عزیزم پسره منو دیده بود من اصلا ندیده بودمش بابام داد منو ک پسر خوبیه و فعلان اصلا هم خوب در نیومد خوب شد مهریه رو انداختم وگرنه الان خونه هم نمیومد 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝

وا چه ربطی داره ! حالا شما مهریه کم گرفتی حداقل حق تحصیل و کار و این ها رو هم ازش بگیر 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
خیلی حس منفی دارم، میگم مثلا خانواده ش بگن طلاقش بده چی؟ نمیدونم چرا اینقدر فکرای بد میکنم 

پس شما هنوز به شناخت نسبی از خواستگارت نرسیدی که انقدر میترسی

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم.

مهریه خیلی تاثیر داره ب نظرم من ی دوستی دارم مهریش ۱۲ تا سکه هستش میگه حرف اضافی بزنم شوهرم میگه بیا کارت و برو مهریه تو بگیر برو پی کارت ولی زیاد باشه میمونه زیرش کاری نمیتونه بکنه همه چی تاثیر داره هیچی و الکی ک نمیذارن ولی ۴۰ تاام خوبه ۱۰۰ میکردن بهتر میشد خوب زمین بگو بندازن سکه زیاد ب درد نمیخوره 

اون چیزی که ما گفتیم خیلیه  (تاپیک های قبلی گفتم و خیلی سرزنشم کردن) ولی چیزی که خودم میخوام 11 ...

حداقل ۱۱۴ باید باشه ۴۰ تا خیلی کمه ومعلومه قصد خانواده داماد چیه قشنگ نشستن حساب وکتاب کردن به نفع خودشون انگار دارن زمین یا خونه معامله میکنن

حداقل ۱۱۴ باید باشه ۴۰ تا خیلی کمه ومعلومه قصد خانواده داماد چیه قشنگ نشستن حساب وکتاب کردن به نفع خ ...

دقیقا 

الان اصلا ۴۰ تا مهریه تو این زمونه خیلی کمه زمین هم بگو بندازن واقعا خیلی مهمه از مرد ها تا بعد ازدواج نمیشه سر درآورد بخدا یکیش من 

من خودم به همسرم اول به شوخی گفتم ۱۰۰۰تا میخواستم ببینم چی میگه دیدم قبول کرد گفت هر چند تا خودت میخ ...

ازدواجتون سنتی بود؟ ما همو دوست داریم اما میگه باید طوری باشه که بعدا بهت بدم 

ازدواجتون سنتی بود؟ ما همو دوست داریم اما میگه باید طوری باشه که بعدا بهت بدم 

بهش بگو طووووررررییی نیست

هر وقت داشتی ازت میسونم 

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره