2821
2789
عنوان

مهریه کم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 94 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ازدواجتون سنتی بود؟ ما همو دوست داریم اما میگه باید طوری باشه که بعدا بهت بدم 

نه خیر ما ۱۱ سال قبل ازدواج با هم دوست بودیم

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم.
نه الان که نداره، بعدا که کار کنه چی؟

با اقتصاد الان نمیشه

انشالله خوشبخت شین

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
خیلی حس منفی دارم، میگم مثلا خانواده ش بگن طلاقش بده چی؟ نمیدونم چرا اینقدر فکرای بد میکنم 

پریان این‌قدر بدبین نباش. واقع‌بین بودن خوبه ولی تو الان داری بدبین می‌شی! ضمنا تو که تحصیل‌کرده و ان‌شاالله شاغل خواهی بود، این‌قدر سر پای خودت باش و مستقل باش که خدای نکرده در صورتی که اتفاق بدی افتاد دلت به مهریه خوش نباشه... اون اسمش روشه، مهریه! صداق! برای اثبات محبت و صداقت مرد به زنش می‌ده. نباید برای اون‌موقع بهش فکر کنی که. بعدش هم به قول بچه‌ها کسی که تو این شرایط اقتصادی داره ازدواج می‌کنه مطمئن باش به فکر طلاق نیست! مگه ۴۰‌تا پولش کم می‌شه که اون بخواد طلاقت بده؟ اصلا یه لحظه فکر کن چرا اصلا خونوادش بخوان بگن طلاقش بده؟؟!! دخاتر یه کم اعتماد به نفس داشته باش، ازت خواهش می‌کنم، روی این افکار منفیت کار کن به هر نحوی که می‌تونی! پریان به خدا این فکرای ناراحت‌کننده رو دیگه ازت ببینم دعوات می‌کنما! مثل یه خواهر دعوات می‌کنم...

💙صدا کن مرا... 
به اتفاق همسرتون برید محضر ثبت کنین هر تعدادی که میخواین

پس اینکه میگن اگر مرد اون چیزی که توی عقدنامه موقع عقد است رو پرداخت کنه دیگه دینی به گردنش نیست و لازم نیست اون ثبتی هارو پرداخت کنه چیه جریانش؟

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
یعنی راضی نیستی؟ 

اولش خیلی خودشو خوب نشون میداد خیلی ب قران میگفتم این یدونس و .. بعد عروسی سیگار شو درآورد بد اخلاق شد اخلاقش گنده ب قران بعد پنهون کاری کرد دروغ زیاد گفت الانم میگه خیانت کرد من ۱۸ سالمه ۲ ساله ازدواج کردیم واقعا پشیمونم من ک کاش بر میگشتم ب دوران مجردی مثل چی پشیمونم خخخخ

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
پس اینکه میگن اگر مرد اون چیزی که توی عقدنامه موقع عقد است رو پرداخت کنه دیگه دینی به گردنش نیست و ل ...

چیزی که تحت عنوان مهریه ثبت بشه بر ذمه زوج هست

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم.
پریان این‌قدر بدبین نباش. واقع‌بین بودن خوبه ولی تو الان داری بدبین می‌شی! ضمنا تو که تحصیل‌کرده و ا ...

زهرای عزیزم ممنون که این روزا کنارمی  بخدا نفسم گرفته و حتی نمیتونم بخوابم 

تا حالا توی همچین شرایطی نبودم 

برای شنبه هم نوبت مشاوره گرفتم، 

دعا کن این چند روز به خوبی بگذره، چشم من روی خودم کار میکنم.