راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خیلی حس منفی دارم، میگم مثلا خانواده ش بگن طلاقش بده چی؟ نمیدونم چرا اینقدر فکرای بد میکنم
پریان اینقدر بدبین نباش. واقعبین بودن خوبه ولی تو الان داری بدبین میشی! ضمنا تو که تحصیلکرده و انشاالله شاغل خواهی بود، اینقدر سر پای خودت باش و مستقل باش که خدای نکرده در صورتی که اتفاق بدی افتاد دلت به مهریه خوش نباشه... اون اسمش روشه، مهریه! صداق! برای اثبات محبت و صداقت مرد به زنش میده. نباید برای اونموقع بهش فکر کنی که. بعدش هم به قول بچهها کسی که تو این شرایط اقتصادی داره ازدواج میکنه مطمئن باش به فکر طلاق نیست! مگه ۴۰تا پولش کم میشه که اون بخواد طلاقت بده؟ اصلا یه لحظه فکر کن چرا اصلا خونوادش بخوان بگن طلاقش بده؟؟!! دخاتر یه کم اعتماد به نفس داشته باش، ازت خواهش میکنم، روی این افکار منفیت کار کن به هر نحوی که میتونی! پریان به خدا این فکرای ناراحتکننده رو دیگه ازت ببینم دعوات میکنما! مثل یه خواهر دعوات میکنم...
اولش خیلی خودشو خوب نشون میداد خیلی ب قران میگفتم این یدونس و .. بعد عروسی سیگار شو درآورد بد اخلاق شد اخلاقش گنده ب قران بعد پنهون کاری کرد دروغ زیاد گفت الانم میگه خیانت کرد من ۱۸ سالمه ۲ ساله ازدواج کردیم واقعا پشیمونم من ک کاش بر میگشتم ب دوران مجردی مثل چی پشیمونم خخخخ