2821
2789
عنوان

مهریه کم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1176 بازدید | 94 پست
زهرای عزیزم ممنون که این روزا کنارمی  بخدا نفسم گرفته و حتی نمیتونم بخوابم  تا حالا توی ه ...

جان دل زهرا... عزیزم کار خیلییی خوبی کردی از مشاور وقت گرفتی. و امیدوارم برات موثر باشه‌. راستی یادت باشه اون کتابی که گفته بودی درباره‌ی افزایش اعتماد به نفس و اینا بخونی به مشاور بگو بهت معرفی کنه. و ضمنا من رو ببخش اگر بی‌ادب شدم😣🙈 خیلی نگرانتم دوستم و امیدوارم این‌روزای دل‌شوره‌ای زود بگذره و روزای خوب بیان😻🌹😚💙

💙صدا کن مرا... 

مهریه ضامن خوشبختی نیست

از من ۱۴تا سکه هست

پشیمون هم نیستم

مردی که پدرسوخته باشه،با هیچ مهریه‌ی زیادی اهلِ زندگی نمیشه

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پریان این‌قدر بدبین نباش. واقع‌بین بودن خوبه ولی تو الان داری بدبین می‌شی! ضمنا تو که تحصیل‌کرده و ا ...

سلام زهرا جونم خوبی عزیزم؟ 

ما قبل عید توی دانشگاه رفته بودیم مشاوره بعد بخاطر کرونا نتونستیم دیگه ادامه بدیم و مشاور هم فقط جواب تست خودمو بهم اطلاع داد و گفت تا جلسات دو نفره را نداریم نمیتونم از همدیگه بهتون چیزی بگم. 

حالا که خواستگاری رو گذاشتیم و دوباره باهاش صحبت کردم بهم گفت توی تست خواستگارت اومده که نمره ی وابستگی بالایی داره و خیلی به خانواده ش وابسته ست، حالا به نظرت چیکار کنم؟ 

سلام زهرا جونم خوبی عزیزم؟  ما قبل عید توی دانشگاه رفته بودیم مشاوره بعد بخاطر کرونا نتونستیم ...

سلام پریان جانم ممنونم عزیزم. امیدوارم شما هم خوب باشی.

عجبا...خب الان دقیقا نمی‌دونم منظور از وابستگی دقیقا چی هست و در چه نوع و زمینه‌ای... ولی فکر می‌کنم این‌موضوع خیلی مشکل‌ساز به نظر میاد🤔 پریان راجع به وابستگی به خانواده، مشاور بهت توضیح داد؟ درباره‌ی این مسئله باید حسابی فکر بشه!

💙صدا کن مرا... 
سلام پریان جانم ممنونم عزیزم. امیدوارم شما هم خوب باشی. عجبا...خب الان دقیقا نمی‌دونم منظور از وابس ...

دوباره قراره با مشاور صحبت کنم ولی خب تا این حدود بهم گفت که حرف خانواده ش اولویته. 

دوباره قراره با مشاور صحبت کنم ولی خب تا این حدود بهم گفت که حرف خانواده ش اولویته. 

حتما صحبت کن و بخواه برات دقیق توضیح بده چی به چیه و می‌شه باهاش زندگی خوبی داشت از این بابت، یا نه. می‌خوای از بچه‌های نی نی سایت هم کمک بگیر... من راستش تجربه ندارم در این‌‌زمینه نمی‌دونم چی بگم شاید خانم‌های متاهل بهتر بتونن راهنمایی کنن...

💙صدا کن مرا... 

واقعا ممنونم که وقت گذاشتین و اومدین 

میخواستم در مورد خواستگارم باهاتون صحبت کنم 

همکلاسیم هست و دو سه بار به صورت ناشناس واسطه فرستادن برای خواستگاری که گفتم نه و دفعه آخر خودشون اومدن و من گفتم مشکلی نیست و خانواده ها آشنا بشن 

بخاطر اینکه شرایط خونه ما خوب نبود نتونستیم زود قرار خواستگاری بذاریم و یه سالی طول کشید 

من پیشنهاد دادم که بریم مشاوره و خیلی اصرار کردم که ایشون قبول کردن 

@دختر_گرانبها

الان بقیه ش رو میگم 

عزیزم 

من خب اصلا معتقد به مهریه دادن نبودم .به نظرم خودفروشی بود .ولی دلیل نمیشه همه این عقیده را داشته باشن .

من و شوهرم مهریه انگلیسی هستیم و نصف نصفیم...

به نظرم این بهترین مهریه است که دارم ...

هم جهیزیه م تصف نصفه ‌.هم طلاهام .هم خونه مون .هم ماشینش و ...

راستش هیچ توصیه ای بهت نمیتونم بکنم .

ولی خب همون طلا هم خیلی گرون شده تقریبا  ۴۰۰ میلیون میشه مهریه ت با همین مقدار که گفتی ..

مثلا قبلا ۲۰۰ تا سکه میشد این ۴۰۰ میلیون  ...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

توی جلسه ی مشاوره هم به مشاور گفتن من از انتخابم مطمعنم، طبق این حرف و رفتارهاییه داشتن من حس کردم که واقعا منو دوست دارن 

اونا خانواده ی مذهبی دارن و ما نه (من خودم رعایت می‌کنم) من همون اول گفتم که خانواده م مذهبی نیستن

دقیقا نگفتم که پدر و مادرم نماز نمیخونن 

بعدها ما یه جای دیگه مشاوره رفتیم و توی جلسه بحث مذهبی بودن شد و من گفتم خانواده م نماز نمیخونن 

ایشون بعد جلسه ازم ناراحت شد که چرا بهم نگفتی و حس میکنم پنهان کاری کردی 

من اونموقع خیلی ازش ناراحت شدم و بهش گفتم 

و اون گفت بخاطر پنهان کاری من ناراحت شده 

الان که اومدن خواستگاری و داریم در مورد مهریه صحبت میکنیم یه جایی بهم گفت من همون موقع که این اتفاق افتاد دیگه خواستم ادامه ندم 

من از این حرفش خیلی ناراحت شدم و حس میکنم اونقدر که فکر میکردم بهم علاقه نداره 

ما رابطمون رسمی هست و همو به فامیل صدا میزنیم و طوری هم آویزون بازی درنیوردم اصلا که بگم سرد شده 

من ازش واقعا خوشم میاد و ویژگی های مثبت زیادی داره 

حالا بخاطر اون حرفش دوست دارم باهاش تموم کنم 

من خودم به همسرم اول به شوخی گفتم ۱۰۰۰تا میخواستم ببینم چی میگه دیدم قبول کرد گفت هر چند تا خودت میخ ...

ببخشید خانم وکیل منم یه سوال داشتم؟ یکی ازدوستان گفتن که شرط حضانت فرزند رو نمیشه جز شرایط ضمن عقد گذاشت وگفتن اگرپدرنباشه جدپدری میتونه حضانت روبگیره. اینو میدونم که درصورت فوت پدر حضانت بچه بامادرش هست قطعی وفقط جدپدری ولایت دارن همین نه حضانت ،خواستم ببینم میشه حضانت فرزندشرط ضمن عقدباشه؟

توی جلسه ی مشاوره هم به مشاور گفتن من از انتخابم مطمعنم، طبق این حرف و رفتارهاییه داشتن من حس کردم ک ...

مگه ایشون در مورد خانواده ت سوال کرده بودن ؟و شما گفته بودین بله نماز میخونن ؟؟

اگه چنین چیزی نبوده ،ایشون کاملا حرف و منطقش اشتباهه . شما موظف به توضیح در مورد عقاید خودت بودی نه والدینت ...

اینکه نسبت بهش تردید پیدا کردی کاملا صحیحه ‌و اگه الان عقب نشینی صحیح نکنی ،پس فردا همین موضوع را برات پیرهن عثمان میکنه .کاملا از یاداوری مجددش مشخصه !

ولی هوشمند باید رفتار کنی ...

بهش بگو منطقش قابل قبول نیست برات . و بگو یادآوری مجددش هم تو را مردد کرده .... نیاز به فکر بیشتر داری .بهش بگو من به اعتقادات والدینم احترام میذارم با اینکه با اعتقادات من متفاوتن و دلیلی به گفتنش نداشتم و خیلی برام عجیبه که دارید از پنهان کاری صحبت میکنید و این منطق واقعا برام قابل قبول نیست ...

نیاز دارم با خودم خلوت کنم و ببینم اصلا با این تفاوتی که داریم بهتره ازدواج کنم با شما یا خیر...

پریان جان ،تمومش نکن.فقط عقب نشینی هوشمندانه کن ...

اگه خودش تمام کرد باهات که تو زودتر بهش حرف دو پهلوت را زدی و عزت نفست هدف ایشون قرار نمیگیره .اگه منتظر جواب تو شد ،صبر کن تا ده پونزده روز و اگه دیدی دفاعیه و تلاشی نکرد به ازدواج باهاش نمیتونی امیدوار باشی...

اگه دفاعیه کرد و موضع حق به جانبش را تغییر داد اون وقت میشه روش حساب کرد ...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

مگه ایشون در مورد خانواده ت سوال کرده بودن ؟و شما گفته بودین بله نماز میخونن ؟؟ اگه چنین چیزی نبوده ...

اونموقع که بحث مذهبی بودن شده، من گفتم خانواده م مذهبی نیستن و برادرام نماز نمیخونن (اینجوری به نظر رسیده که پدر و مادرم میخونن) حالا نظرتون چیه؟ 

من صحبت هایی که گفتین رو حتما انجام میدم فقط یه موضوع دیگه هست، من ده سال پیش بخاطر اتفاقی برادرم از دست دادم و برام سخت بود همون اول این موضوع رو بگم حالا با این رفتارش اگه این رابطه پیدا کنه نمیدونم چطور بهش بگم؟ به نظرتون اشتباه کردم همون اول نگفتم؟ 

مامانم گفتن توی جلسه خواستگاری میگن اما نگفتن 

اگه توی این موضوع هم برخورد اونطور داشتن چطور باید برخورد کنم؟