2777
2789
عنوان

فامیل های کوته اندیش من

440 بازدید | 29 پست

بچه ها تو این شبای قدر فامیلای ما همیشع افطاری، شامو سحری میدادن. البته باید بگم سال های قبل اینطوری بود. امسال هم همینطوریه😑

متاسفانع دیشب که رفته بودیم خونه ی فامیلمون افطاری حرکاتی رو دیدم که یاعث خجالتم شد. فامیلای من در کمال خونسردی باهم روبوسی کردن!

من و مادرم از اونا دوری کردیم ولی بازهم ناراحت شدم از این کارشون

ماکانیم اونم اصیلللللل. . 😂💔دوستون دارم نی نی سایتاااا هیچجا مث نی نی سایت نی. حتی مامی گپ💔😂😂😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر چاره‌ای نیست،برید اما خیلی رعایت کنید

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹

کرونا بیو من رو بخووور

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

وايي تو رو خدا ول كنين همش ايراد گرفتن از مردم رو 

رفتم داروخانه ديدم ملت تو خيابونن چقدر بي فرهنگن 

خريد صروري داشتم رفتم ديدم مغازه ها پررر چقدر بي فرهنگن 

رفتم به مامانم سر بزنم ديدم همسايه شون مهمون داره چقدر بي فرهنگن 

رفتم افطاري مجبور بودم ديدم اونجا پررر ادم مردم چقدر بي فرهنگن 

بچم خيلي گريه كرد بردمش دو دقيقه پارك ديدم پارك شلوغ مردم چقدر بي فرهنگن 

سه ماهه خونه ام هوس پيتزا كردم رفتم بخرم ديدم پيتزا فروشي شلوووغ مردم چقدر بي فرهنگن 

بدون شرح ! 

کار تو و مامانت بنظرم خنده دار تراز فامیلاتونه 

وقتی رفتی تو اون خونه دیگه روبوسی نکردن بی فایدس 

سر سفره کنار همی

وسایل سفره رو همه کمک میکنن میارن از دستشویی همه استفاده میکنن و ...هزار راه برای انتقال هست 

پس یا باید نری یا رفتی دیگه بی فایدس

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

ما خانوادگی یبار کرونا گرفتیم. عزیزم. خدارو شکر رد کردیم. حتی خودمونم متوجه نشدیم. ولی تو خونه موندیم. در ضمن سر سفره هم منو مامانم دور ترین نقطه نشسته بودیم

ماکانیم اونم اصیلللللل. . 😂💔دوستون دارم نی نی سایتاااا هیچجا مث نی نی سایت نی. حتی مامی گپ💔😂😂😂😂😂