2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااااییی عین دختر من  چ ذوق کردم شبیه خودم یافتم

خوشبختم😂❤

دخترت صبحا چه ساعتی بیدار میشه؟ پسرمن تا ۱۲ خوابه🤕

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خوشبختم😂❤ دخترت صبحا چه ساعتی بیدار میشه؟ پسرمن تا ۱۲ خوابه🤕

😅دقیقققاااا 

بارها شده صبح بیدارش کردم ک ساعت خوابش برگرده ولی بازم فرقی نکرد منم بیخیال شدم 

اصلا راه نداره زیر دوازده بخوابه و بیدار نشه 

ولی تو روز 😂

نخیر عزیزم....تا یک ماهگی نوزاده 🙂 برو تحقیق کن

تو کلینیک همین نی نی سایت یه مطلب  نوشته بود با عنوان نوزادان زیر یکسال

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ممنون عزیزم  چقدمهربونی شما 😍 دختر من اوایل الرژی داشت و دلدرد و...ک بدخواب بود  همینط ...

شما عزیز هستید مهربونی از خودتونه

دقیقا دختر منم دلدرد و....داشت نصفشم به این برمیگشت که تا من بچمو میخوابوندم خانواده همسرم یک شب یادشون میومد که به دخترم سر بزنن یا تا سه چهار صبح میومدن شب نشینی و...... 

یه مدت که تا مرز افسردگی و دیونگی رفتم اما جلو دارشون نبودم و نیستم کلا نمیخوام دل کسی بشکنهاما خب اخه ادم چقدر باید نامرد باشه یازده دوازده بیان شب نشینی تا دو سه نصف شب 

البته این که تو یه ساختمونیم و حریم خصوصی از اول نداشتیم هم بی ربط به این قضیه نیست 

تو طول روزم دقیقا همین طور تا بچمو میخوابونم میان بیدار میکنن 

دوباره روز از نو روزی از نو

پسر من ساعت ۴:۳۰ میخوایه ۱۳ بیداره

قدش چنده؟

پسرمن ۷ ماهگی ۶۳ بود این ماه هنوز چک نکردم

سلام..ممنونم گلم...در چه موردی

در مورد هورمون رشد که گفتی??پسر منم قدش خیلی کوتاه مونده.الان نه سالشه.دو ساله تحت نظر دکتر هست.برای رشدش انواغ مکمل میخوره.بردم عکس دکتر گفت رشد بیولوژیکیش ۶ سال هست.سه ساله داره مکمل میخوره هیییچ فایده ای ندارن.خیلی به دکتر اصرار کردم هورمون رشد بزنیم.قبول نکرد گفت زوده.شما به دکتر چه امپولی میزنی???این امپول برای افزایش قده ??یا جلوگیری از بلوغ زود رسه???اسم امپول رو میشه بگی??