2777
2789
عنوان

به جایی رسیدم

75 بازدید | 13 پست

الان به جایی رسیدم که میخوام گوشیمو بکوبم به دیوار خورد بشه که انقدر الکی توش نچرخم و چیزای تکراری نبینم ولی بازم فکر میکنم میبینم تنها سرگرمیم این عوضیه دوست داشتنیه هیچی دیگه سریع ازش معذرت خواهی میکنم و به غلط کردن میفتم اگه اینم ولم کنه ممکنه تلویزیونو خورد کنم و کم کم برسم به شوهرم 😪😪😪چقدر روزا تکراری شده

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه روانپزشک برو

تی ویتون حرف میزنه؟😑🤦‍♀️

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍
یه روانپزشک برو تی ویتون حرف میزنه؟😑🤦‍♀️

مگه الان من گفتم کسی یا چیزی حرف میزنه؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
نه من گوشیمو خیلی دوس دارم به اونجا نرسیدم

من تو مجردیم خیلی دوسش'داشتم هر روز یه قضیه و پیامای هیجان انگیز بود🤣🤣🤣

مگه الان من گفتم کسی یا چیزی حرف میزنه؟

ولی تو داری باهاشون حرف میزنی حتی عذر خواهیم ازشون میکنی😅🤭 ببخشید با گوشیت حرف میزدی

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍
ولی تو داری باهاشون حرف میزنی حتی عذر خواهیم ازشون میکنی😅🤭 ببخشید با گوشیت حرف میزدی

اره فکر کنم همه ادما حرف بزنن 

نه کتاب به درد بخور...رمانا های جون دار (خارجی بیشتر) با کتاب راه یا همینجوری از نت میتونی پی دی اف ...

خیلی خیلی رمان دوستدارم یه زمانی کارم رمان حوندن بود الان دانلود میکنم دو خط میخونم حوصلم نمیکشه اصلا