2777
2789

آره برو لباس عروس بپوش برا خودت عکس بگیر خونه خیلیی بهتره نظر من 

خدا جون من بنده خوبی نیستم اما تو خدایی خوبی هستی 😥میشه الان ک قلبم شکسته خودت خوبش کنی دستمو بگری   خیلی سخته به خدا هم بگی توروخدا💔💔💔💔💔اذیتم نکنید من کسی رو ندارم حالمو خوب کنه...... اگه میشه برام صلوت بفرستید 😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من باشم عروسی رو میخوام. خونه رو باید قبل عقد یا سال اول عقد میخریدین

نشد واقعا... خیلی گرونه همه چی مام دانشجو بودیم عقد کردیم. تازه یکم داره شرایط جور میشه 

آره هیچی مثل داشتن یه خونه به آدم آرامش نمیده 

نمازت قبول...          چه کردند با دلت که اینجور اشکهایت میریزد...چه کردند که ما بین نماز مکث میکنی و بغض هایت را میخوری...چه کردند با مولایمان که اینگونه بالای سر علمدارش اشک میریزد...رهبرم مبادا دلت بلرزد...باور کن اینها شعار نیست...ما همه جانمان را برایت خواهیم داد...   سر دارم بلند شو...بلند شو که رهبرم تنها شد...سردارم بلند شو با اقتدار جلوی آقایمان بایست...بگذار هنوز هم دلش گرم نگاهت باشد...چه کرده ای سردار ملتی را داغدار کرده ای...پاشو با دستهایت اشکهای رهبرم را پاک کن...پاشو دور علی را حرامیان گرفته اند...بلند شو جگرمان آتش گرفته است...رهبرم اشکهایت را پاک کن...من به فدای بغض هایت مبادا احساس تنهایی کنی...رهبرم چه زیبا با معبودت درد و دل کردی...چه زیبا نمازی بر پیکر علمدارت خواندی...من به فدای اشکهای سوزانت...گریه نکن مولایم...ما هنوز تا پای جان کنارت ایستاده ایم...رهبرم نمازت قبول😥            برای تصلی دل رهبرم در حد توان صلوات

باور کنید عروسی انقد مهم نیست به نظر من کلی خرج کنی اخرش که چی همه رو میخورن و تمام برو اتلیه چند تا عکس بگیر و اون هزینه عروسی بزار رو پول خونه کی این دوره زمونه عروسی میگیره اخرشم باز فوش میشنوی

⁹⁸/¹/¹⁰💍P❤R

عروسی یه هزینه اضافه ست که بقیه میان شام میخورن خوشحالی میکنن سر آخرم یه چند فوش میدن و میرن ولی خونه موندنیه خونه اساس زندگیه

من به غمگین ترین حالت ممکن شادم🥀🥀🥀

تو این شرایط اخه چه عروسی. میخواید مردمو به کشتن بدید خونه بخرید برید سر خونه زندگیتون

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.

آره می ارزه.اگه عقل الانمو داشتم عروسی نمیگرفتم خونه میخریدیم.میتونی بری آرایشگاه وآتلیه تا یادگاری برات بمونه

زندگی من پسرمه😍هر عمل کَز خیر وشر از آدمی سَر میزند...آن عمل مُزدش به زودی پُشت دَر،دَر میزند👌🤌
والا الان که همه چی سیر صعودی داره بردی اگه زودتر خونه بخری هرچه سریعتر بهتر

دقیقا فکرمون همینه گفتیم عروسی بریم مستاجری پول جمع میکنیم میخریم ولی واقعا پولمون بی ارزش میشه خونه م میره بالا شاید سال دیگه با دوبرابر پولمون بشه خونه خرید