2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی خانومی میگف برنامهاش افتضاحه دخترم اذان ک میگه گریه میکنه و افسرده شده

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!

خود نی نی یار ترکوند جو سایت مزخرف شده 5 ساله عضوم قبلا از این مسخره بازیا نبود تا دهنتو وا میکنی خودتو تایپکتو منهدم میکنن

.     اهدا کننده تخمک.  دیگه پشه ها دارن میزنن نفت در بیاد 😐.        6 مین کاربریمه رحمله. رحمله یوخدی  باشه؟؟؟؟؟؟ 😁

حالا پسر من برنامه جم کیدز میزنم نمیبینه 

پویا میزنم با علاقه میبینه😂😂😂😂

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

راست میگفت بنده خدا دختر بچه 3 ساله رو با حجال کامل میارن فقط روبنده نداره میاد از خوبیای حجاب میگه  تا پسر ساله نیمم میگه چرتو پرته این برام برنامه کودک قشنگ بیار

.     اهدا کننده تخمک.  دیگه پشه ها دارن میزنن نفت در بیاد 😐.        6 مین کاربریمه رحمله. رحمله یوخدی  باشه؟؟؟؟؟؟ 😁

برنامه آموزشی جالب هم نداره بیشتر برنامه هاش برای 8 سال به بالاست

ندیدم چیزه خاصی گفته بشه که ترکید!!!!!  یه عده می گفتن باهات موافقیم به این دلیل ...یه عده هم می گفتن باهات مخالفیم به این دلیل...

متاسفانه مشکل ما اینکه که بعضی هامون قدرت درک پایینی داریم و درک نمی کنیم طرف چی داره میگه چون هیچ وقت اون شرایط رو نداشتیم 

مثلا ما دختر همسایه امون یه روز اومد خونمون ۳ سالش بود . و یهو از شبکه پویا قرآن قبل از اذان خونده شد . و یه کاریکاتورهای به شکل آدم های کافر و شیطان ... خلاصه بچه با گریه و جیغ دوید رفت خونشون.  مامانش رو که دیدم گفت آره دخترم میترسم ازشون 

حالا اگه مادر اون دختر تایپک بزنه که دخترم میترسه یه عده آدم عصا قورت داده میان میگن ببخشید انگار یادت رفته که توی مملکت اسلامی زندگی میکنیم ... دخترت افسرده میشه خو بدرک تو برو همون ماهواره نگاه کن که فردا روز دخترت ال بشه و بل بشه...

چه خبره؟؟؟ یکم مهربونتر....

۹/۹/۹۹ انشالله صدای قلب تو دلیمو میشنوم😍
ندیدم چیزه خاصی گفته بشه که ترکید!!!!!  یه عده می گفتن باهات موافقیم به این دلیل ...یه عده هم م ...

راست میگه خب به نظر منم یکم اون نقاشی ها ترسناکن، لزومی ندارد اینهمه تاکید کنن، اصلا بجاش تصاویر گل و پروانه نشون بدن بهتره مثلا!