2777
2789
عنوان

توهین

145 بازدید | 19 پست

دو شب تو نینی سایت یه جمله حرف میزنم هجوم میارن بهم😨😨😨اصلا چیز خاصی هم نمیگم فک میکنم تو یه دنیای دیگه ام یا اینا همش اثرات قرنطینه ک به ملت فشار اورده😑😑😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخی باو 

خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔                      داغونم همین 😔😔😔😔😔😔😔😔😔 تو این دوره زمونع یه مرد پیدا کنی خودم زنش میشم  متاسفانه همشون نرن مرد نیستن 💔😏
هی هی من چی بگم یه ادم بیشخصیت اومد به راحتی تهمت زد ورفت ادعای مومنی میکرد بهشم گفتم تا اخرعمر حلال ...

من فک کردم فقط برا منه

اخه من تا حالا تو نینی سایت به کسی توهین نکردم توقع هم ندارم بی احترامی بشه بهم 

جمله ات چی بوده

هیچی از یکی سوال میپرسم یکی این وسط پیداش میشه میگه به تو چه دیشبم یه ماجرا مث همین 

یا میام به یکی کمک کنم جواب بد میدن بهم اصلا ادمو پشیمون میکنن تو واقعی اینجوری نی تو نینی سایت فقط داره برام اتفاق میفته این شرایط شایدم برا همه باشه من یکم حساسم زود بهم برمیخوره 

من فک کردم فقط برا منه اخه من تا حالا تو نینی سایت به کسی توهین نکردم توقع هم ندارم بی احترامی بشه ...

بخدا منم اصلا بدون مجازیم باکسی درگیرنشدم نه اصلا دوستدارم ولی ندیده نشناخته تهمت میزنن وقضاوت میکنن انقد ناراحت شدم ازدستش 

من واندراحوالات شما راهمون برای همیشه ازهم جدا 🤪
هیچی از یکی سوال میپرسم یکی این وسط پیداش میشه میگه به تو چه دیشبم یه ماجرا مث همین  یا میام ب ...

وای دقیقا دقیقا دقیقا خودشونو وسط میندازن وادعای باشعوری میکنن 

من واندراحوالات شما راهمون برای همیشه ازهم جدا 🤪