2777
2789
تو که خیلی دوسش داری چرا   به حرف خانوادت پا پس کشیدی    ولی ایشالله بهش برسی

خونواده ی من راضی بودن بابای اون نزاشت چون خواهرم عروسشونه  گفتن مشکل پیش میاد اله و بله هه 

میشه ی صلوات برا حل مشکلم بفرستین؟خدا خیرتون بده🌸
خونواده ی من راضی بودن بابای اون نزاشت چون خواهرم عروسشونه  گفتن مشکل پیش میاد اله و بله هه&nbs ...

اها  پس اونطور منم یزمانی عاشق بردار کوچیکه  شوهر اجیم شده بودم هییییی یادم افتاد خندم‌میگیره   

بازم اگه پسره   دوست داشته باشه اونم زیاد ت  رو به خانوادش ترجیح میده

خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔                      داغونم همین 😔😔😔😔😔😔😔😔😔 تو این دوره زمونع یه مرد پیدا کنی خودم زنش میشم  متاسفانه همشون نرن مرد نیستن 💔😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها  پس اونطور منم یزمانی عاشق بردار کوچیکه  شوهر اجیم شده بودم هییییی یادم افتاد خندم‌میگ ...

اره دیگه الان میگه اگه ایندفه سنگ بندازن ازشون میگذرم دفه ی قبلم من بلافاصله بعد این جریانا ازدواج کردم مهلته دعوا ندادم 

میشه ی صلوات برا حل مشکلم بفرستین؟خدا خیرتون بده🌸
اره دیگه الان میگه اگه ایندفه سنگ بندازن ازشون میگذرم دفه ی قبلم من بلافاصله بعد این جریانا ازدواج ک ...

ایشالله درس شه

خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔                      داغونم همین 😔😔😔😔😔😔😔😔😔 تو این دوره زمونع یه مرد پیدا کنی خودم زنش میشم  متاسفانه همشون نرن مرد نیستن 💔😏
قربونت برم گلی ایشالا تو خوشبخت باشی

فدات نازم