2777
2789
تو که خیلی دوسش داری چرا   به حرف خانوادت پا پس کشیدی    ولی ایشالله بهش برسی

خونواده ی من راضی بودن بابای اون نزاشت چون خواهرم عروسشونه  گفتن مشکل پیش میاد اله و بله هه 

میشه ی صلوات برا حل مشکلم بفرستین؟خدا خیرتون بده🌸
خونواده ی من راضی بودن بابای اون نزاشت چون خواهرم عروسشونه  گفتن مشکل پیش میاد اله و بله هه&nbs ...

اها  پس اونطور منم یزمانی عاشق بردار کوچیکه  شوهر اجیم شده بودم هییییی یادم افتاد خندم‌میگیره   

بازم اگه پسره   دوست داشته باشه اونم زیاد ت  رو به خانوادش ترجیح میده

خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔                      داغونم همین 😔😔😔😔😔😔😔😔😔 تو این دوره زمونع یه مرد پیدا کنی خودم زنش میشم  متاسفانه همشون نرن مرد نیستن 💔😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها  پس اونطور منم یزمانی عاشق بردار کوچیکه  شوهر اجیم شده بودم هییییی یادم افتاد خندم‌میگ ...

اره دیگه الان میگه اگه ایندفه سنگ بندازن ازشون میگذرم دفه ی قبلم من بلافاصله بعد این جریانا ازدواج کردم مهلته دعوا ندادم 

میشه ی صلوات برا حل مشکلم بفرستین؟خدا خیرتون بده🌸
اره دیگه الان میگه اگه ایندفه سنگ بندازن ازشون میگذرم دفه ی قبلم من بلافاصله بعد این جریانا ازدواج ک ...

ایشالله درس شه

خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔                      داغونم همین 😔😔😔😔😔😔😔😔😔 تو این دوره زمونع یه مرد پیدا کنی خودم زنش میشم  متاسفانه همشون نرن مرد نیستن 💔😏
قربونت برم گلی ایشالا تو خوشبخت باشی

فدات نازم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز