mahsakhanomjon مدیر عضویت: 1399/02/24 تعداد پست: 1005 عنوان ساعت00:00 | مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 21 پست عشقتون پایدار میشه ی صلوات برا حل مشکلم بفرستین؟خدا خیرتون بده🌸 1399/02/25 | 00:00 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsakhanomjon مدیر استارتر عضویت: 1399/02/24 تعداد پست: 1005 تو که خیلی دوسش داری چرا به حرف خانوادت پا پس کشیدی ولی ایشالله بهش برسی خونواده ی من راضی بودن بابای اون نزاشت چون خواهرم عروسشونه گفتن مشکل پیش میاد اله و بله هه میشه ی صلوات برا حل مشکلم بفرستین؟خدا خیرتون بده🌸
83nas عضویت: 1398/12/01 تعداد پست: 2685 خونواده ی من راضی بودن بابای اون نزاشت چون خواهرم عروسشونه گفتن مشکل پیش میاد اله و بله هه&nbs ... اها پس اونطور منم یزمانی عاشق بردار کوچیکه شوهر اجیم شده بودم هییییی یادم افتاد خندممیگیره بازم اگه پسره دوست داشته باشه اونم زیاد ت رو به خانوادش ترجیح میده خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔 داغونم همین 😔😔😔😔😔😔😔😔😔 تو این دوره زمونع یه مرد پیدا کنی خودم زنش میشم متاسفانه همشون نرن مرد نیستن 💔😏
mahsakhanomjon مدیر استارتر عضویت: 1399/02/24 تعداد پست: 1005 بعد ازدواج من رفتن خواهر اون یکی عروسشونو براش گرفتن اونم انگار دختره باکره نبوده یهو گندش در میاد میشه ی صلوات برا حل مشکلم بفرستین؟خدا خیرتون بده🌸
mahsakhanomjon مدیر استارتر عضویت: 1399/02/24 تعداد پست: 1005 اها پس اونطور منم یزمانی عاشق بردار کوچیکه شوهر اجیم شده بودم هییییی یادم افتاد خندممیگ ... اره دیگه الان میگه اگه ایندفه سنگ بندازن ازشون میگذرم دفه ی قبلم من بلافاصله بعد این جریانا ازدواج کردم مهلته دعوا ندادم میشه ی صلوات برا حل مشکلم بفرستین؟خدا خیرتون بده🌸
83nas عضویت: 1398/12/01 تعداد پست: 2685 اره دیگه الان میگه اگه ایندفه سنگ بندازن ازشون میگذرم دفه ی قبلم من بلافاصله بعد این جریانا ازدواج ک ... ایشالله درس شه خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔 داغونم همین 😔😔😔😔😔😔😔😔😔 تو این دوره زمونع یه مرد پیدا کنی خودم زنش میشم متاسفانه همشون نرن مرد نیستن 💔😏
mahsakhanomjon مدیر استارتر عضویت: 1399/02/24 تعداد پست: 1005 ایشالله درس شه قربونت برم گلی ایشالا تو خوشبخت باشی میشه ی صلوات برا حل مشکلم بفرستین؟خدا خیرتون بده🌸
83nas عضویت: 1398/12/01 تعداد پست: 2685 قربونت برم گلی ایشالا تو خوشبخت باشی فدات نازم خدایا دنیایت ته نامردیست 🖤💔 داغونم همین 😔😔😔😔😔😔😔😔😔 تو این دوره زمونع یه مرد پیدا کنی خودم زنش میشم متاسفانه همشون نرن مرد نیستن 💔😏