2777
2789
عنوان

مسئله این است بچه یا خونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 59 پست

بستگی داره به شرایطت وسنت واینکه چقدر طول میکشه خونه بخرین 

تا وقتی مطمئن نشدی که موندنت تو اون زندگی صد در صده بچه دار نشو 

منکه تقریبا بعد ۶..۷سال بچه دار شدم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۶ سال صبر کردم خونه دار بشم بعد بچه بیارم . هنوزم خونه دار نشدم . بعد داداشم که هبچی نداشت سریع بچه دار شد تو حاملگی زنش خونه خرید و یه کار پر درآمد پیدا کرد و یکسالگی پسرش ماشینشو بهتر کرد . الان مثل جی پشیمونم چرا سال دوم اقدام نکردم . هرکی بچه آورد صاحب همه چی شد . البته من کلا به آوردن بچه بلافاصله بعد از ازدواج اعتقاد ندارم . زن و شوهر باید یه تامی فقط خودشون باشن و از زندگی بدون مسئولیت لذت ببرن . حتی دیدم زود طرف بچه دار شده روابطشون سرد شده 

از گرسنگی که نمیمیره مجبوری خرج گرون کنی

نه ولی خیلی سخته اگه چیزی بخوای برای بچت بخری و نداشته باشی که بخری یا خدایی نکرده بیماری پیش بیاد مشکلی پیش بیاد یا اصلا خود مادر اذیت میشه بیمارستان خوب نباشه یا شرایط رفاهی خوب نباشه  اگه بشه با ۵..۶سال عقب انداختن شرایط بهتر کرد خیلی بهتر از عجله کردنه 

همه چیز که به شکم و از گشنگی نمردن نیست 

نه ولی خیلی سخته اگه چیزی بخوای برای بچت بخری و نداشته باشی که بخری یا خدایی نکرده بیماری پیش بیاد م ...

خیلی قشنگ حرف میزنی

موفق باشی

بعضی موقعها آدم هایی رو میبینم که آنقدر خوبن که به خودم میگم من به خاک پاشون هم نمیرسم
هرکسی نظری داره و شرایط هم فرق دارن ولی من شخصا قبل از خونه دار شدن دوست ندارم بچه بیارم

اره اینم حرفیه ولی اکثرا میگن بچه پر روزی تره ینی کسایی ک هیچی نداشتن با اومدن بچه خونه هم خریدن

بنظرم 2 یا 3 سال دیگه خوبه اگه خونهداربشید که نور علی نوره ولی اگه میبینی خیلی طول میکشه خونه بخرید ...

اره اکثرا همینو میگن ولی من خودم سنم پایینه و ده سال اختلاف سنی داریم با شوهرم بخاطر اون میگم وگرنه خودم ک حالا حالا وقت دارم ۱۹سالمه