ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من ۶ سال صبر کردم خونه دار بشم بعد بچه بیارم . هنوزم خونه دار نشدم . بعد داداشم که هبچی نداشت سریع بچه دار شد تو حاملگی زنش خونه خرید و یه کار پر درآمد پیدا کرد و یکسالگی پسرش ماشینشو بهتر کرد . الان مثل جی پشیمونم چرا سال دوم اقدام نکردم . هرکی بچه آورد صاحب همه چی شد . البته من کلا به آوردن بچه بلافاصله بعد از ازدواج اعتقاد ندارم . زن و شوهر باید یه تامی فقط خودشون باشن و از زندگی بدون مسئولیت لذت ببرن . حتی دیدم زود طرف بچه دار شده روابطشون سرد شده
نه ولی خیلی سخته اگه چیزی بخوای برای بچت بخری و نداشته باشی که بخری یا خدایی نکرده بیماری پیش بیاد مشکلی پیش بیاد یا اصلا خود مادر اذیت میشه بیمارستان خوب نباشه یا شرایط رفاهی خوب نباشه اگه بشه با ۵..۶سال عقب انداختن شرایط بهتر کرد خیلی بهتر از عجله کردنه