2777
2789
عنوان

مسئله این است بچه یا خونه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 59 پست
از بس خانواده همسرم هر شب هرشب دارن خواب میبینن من باردارم همش هم ب شوهرم میگن😂اصلا ک ب اونا اهمیت ...

با خنده و شوخی بگو زن جوون گرفتی باید صبر کنی دیگه 

حیفه برات واقعا از الان خودتو درگیر کنی 

بعد بارداری تو هر سنی ام که باشی بدن مثل سابق نمیشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاءالله موفق باشی.الان ک باشگاه نیس میشه بگی چجوری وزن کم میکنی؟ منم میخام مخصوصا شیکم لهنتی

من با قرص متفورمین گلوکوفاژ . بعد ناهار یکی بعد شامم یکی . الانم فقط بعد افطار میخورم . ولی بیشتر ار ۶ ماه نخور . تمام چربی های دور تخمدان آب میکنه . دکتر زنان برای خواهرم تجویز کرد که هم تخمدانش تنبل بود به خاطر چربی و هم لاعر شه . اگر یه فعالیت ریز و غذاتم چندتا لقمه کمتر کنی عالیه

سالش مهم نیست. وقتی بیار که از ارتباط خودت و شوهرت مطمئن باشی و شرایط مالی حداقل متوسط رو داشته باشی. مثلا یه آپارتمان کوچک بخرید و بتونی حداقل نیازهای بچه که بهداشت و آموزش و تغذیه خوب هست رو رسیدگی کنی

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
من با قرص متفورمین گلوکوفاژ . بعد ناهار یکی بعد شامم یکی . الانم فقط بعد افطار میخورم . ولی بیشتر ار ...

مرسی گلم. منم اتفاقا کیست دارم و قبل بارداریم متفورمین داده دکترم یماه خوردم بعدم حامله شدم .الان چندباکس ازش مونده .ولی قرص ندوستم حالم بدمیشه

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر
ی ذره از تپلیات بده ب من 😫من همش ۵۰کیلو ام با ۱۷۰سانت قد😂😂😂😂

جیگر همش مال تو . باور کن حتی تعارفم نمیکنم بیا بکن ببر منم راحت کن . خوشبحالتون حال میکنید همه چیزای خوشمزه رو میخورید چاقم نمیشید شما نظر کرده هایید

مرسی گلم. منم اتفاقا کیست دارم و قبل بارداریم متفورمین داده دکترم یماه خوردم بعدم حامله شدم .الان چن ...

گلوکوفاژ بخر ، متفورمین ایرانی حالت تهوع میاره . صبح ها اصلا نخور . ماه اول هم با روزی یه دونه شروع کن . حالت بد نمیشه . به جاش لاغر میشی دلبر میشی

گلوکوفاژ بخر ، متفورمین ایرانی حالت تهوع میاره . صبح ها اصلا نخور . ماه اول هم با روزی یه دونه شروع ...

بجها حالا تو این بحث لاغریتونو و اینچیزا میپرم ببخشید. چرا من ب هر دکتر زنانی میزنگم واسه نوبت جواب نمیدن؟مگه مطبای شخصی بستس؟

بجها حالا تو این بحث لاغریتونو و اینچیزا میپرم ببخشید. چرا من ب هر دکتر زنانی میزنگم واسه نوبت جواب ...

خیلی از مطب ها کار نمیکنن . ولی همشون فکر نمیکنم بسته باشه . چند روز پیش دنبال دندون پزشکی بودم چند جا رفتم فقط ۲ تاشون باز بودن . بقیه تعطیل کرده بودن

خیلی از مطب ها کار نمیکنن . ولی همشون فکر نمیکنم بسته باشه . چند روز پیش دنبال دندون پزشکی بودم چند ...

الان ب سه تا دکتر زنگ زدم جواب ندادن. تازه شوهرمو واسه اقدام راضی کردم نمیخوام دوباره نظرش عوضش شه😳

الان ب سه تا دکتر زنگ زدم جواب ندادن. تازه شوهرمو واسه اقدام راضی کردم نمیخوام دوباره نظرش عوضش شه😳

صبح ساعت ۹ یا ۱۰ زنگ بزن . مهم اینو تو دفترچه برلت آزمایش قبل بارداری و سنو رحم و تخمدان بنویسن . برو یه جای دولتی تو دفترچه ات بنویسه . بعد جوابشون ببر پیش یه دکتر خوب و زیر نظرش باش . الان مهم نیست کی برات بنویسه

صبح ساعت ۹ یا ۱۰ زنگ بزن . مهم اینو تو دفترچه برلت آزمایش قبل بارداری و سنو رحم و تخمدان بنویسن . بر ...

هم صبحا زنگ زدم هم بعدظهرا.. ممنون از راهنماییت گلم. همینکارو میکنم🌷🍀🌹🌸🌺