2777
2789
عنوان

مدفوع خونی

157 بازدید | 20 پست

سلام خانوما من نزدیک 4ماهه زایمان کردم یه بار خیلی ببخشید 10روز زایمان نگذشته بود که وقتی از دستشویی برگشتم ببخشید درد مقعد گرفتم روز40زایمان بود که میخواستم برم دکترم دیدم مدفوع خونیه دستمال کاغذی هم خونی سردرد هم داشتم،خونش روشن و تازه بود از اون موقع دوسه بار اینجوری شدم دیروز هم خون روشن اومد،اون روز هم خون کهنه،خیلی نگرانم 

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

بخاطر یبوسته لابد آب کم میخوری

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

بواسیر گرفتی

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از دکتر شنیدم میگفت اگه خون روشن باشه یعنی اینکه مشکل از مقعد قسمت جلویی هست یعنی مثلا ممکنه زخم مقعد باشه

ولی اگه کهنه هست و سیاه رنگ مدفوع مشکل از قسمت روده  و اون قسمتا هست

حتما اولین فرصت دکتر برو

بخاطر یبوسته لابد آب کم میخوری

درسته اسهال نیستم ولی یبوست آنچنانی هم ندارم که مثلا نتونم دستشویی کنم ولی خیلی ببخشید یکم سفت بود،آب هم کم نمی خورم چون شیر میدم در حد 4یا3لیوان در روز

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
بواسیر گرفتی

به دکتر گفتم گفت از بیرون چیزی دیده نمیشه البته دکتر زنان

از دکتر شنیدم میگفت اگه خون روشن باشه یعنی اینکه مشکل از مقعد قسمت جلویی هست یعنی مثلا ممکنه زخم مقع ...

همیشه روشن بود دیروز هم همینطور ولی امروز خیلی کم بود قهوه ای رنگ

فکر کنم هموروئیده

دکتر زنان گفت تو معاینه من چیزی ندیدم ممکنه از داخل باشه؟

امکان داره بواسیرداشته باشی 

آخه میگن به چیزی مثل گوشت اضافه به دست میخوره ولی چیزی نیست

شایدهمون زخم مقعد یا بواسیره ولی دکتر برو حتما منم همینطوری چند وقت خون میدیدم رفتم دکتر کلونسکوپی ...

کولنوسکوپی سخته؟