2777
2789
عنوان

مدفوع خونی

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 20 پست
نه اون در موارد خیلی شدید بعضی وقتا از داخل خراشیدگی داره متوجه نمیشی

اهان

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه میگن به چیزی مثل گوشت اضافه به دست میخوره ولی چیزی نیست

شایدهنوزخیلی کوچیک وداخله ،سعی کن جاهای سردومثلاروی روکش پلاستیکی مبل ،کفپوش اینااصلانشینی،تشکچه پشم گوسفنددرست کن رواون بشین مفیدم هست برای همه داشته باشن یه کوچولوشو،زیادتودستشویی بخودت فشارنیار،بااب ولرم مایل ب گرم طهارت کن،مهمترازهمه تغذیه اته،سردیجات دشمن بدن مخصوصاسفیدپوستانه ،بعدتمام غذاهات دوتاخرمابخور،دکترهم حتما زودتربرو علتش شایدم زخم کوچک دیگه ای باشه ،مثلا اطراف مقعدبخاطرفشاروزایمان واینانازک شده ،باکمی خشکی مزاجت خونریزی میکنه 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
شایدهنوزخیلی کوچیک وداخله ،سعی کن جاهای سردومثلاروی روکش پلاستیکی مبل ،کفپوش اینااصلانشینی،تشکچه پشم ...

باشه عزیزم،زایمان سزارین بود 

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
نه اصلا  درد داره ولی غیر قابل تحمل نیست تازه من بدون بیهوشی انجام دادم کلا یه ربع بیشتر طول ...

وای خدا من خیلی میترسم از کولونوسکوپی

وای خدا من خیلی میترسم از کولونوسکوپی

نه عزیزم نترس 

برو دکتر شاید اصلا نگه بری ولی خب انجام بدی خیالت راحت میشه

منم خیییلی می ترسیدم انقدر که بقیه بد می گفتن ولی اصلا به اون شدت درد نداره

یکم باید تحمل کنی سریع تموم میشه