2777
2789
عنوان

شوهرم رفتش

858 بازدید | 56 پست

سلام 

من و شوهرم با هم خيلي مشكل داشتيم ، خود منم چند دفعه واسه اينكه بترسه بهش گفتم نميخوامش

امروز دوباره بحثمون شد از خونه رفت 

گفت بهتره دو سه هفته همو نبينيم بعد واسه زندگيمون تصميم بگيريم😔😔

حس ميكنم ميخواد واسه هميشه بره فقط ميخواد عادت كنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اتفاقا کار خوبی کرده چند وقت دور باشین خوب فکر کنین ببینین واقعا همو میخواین یا نه

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐

هرچیم بشه کسی نباید موقع دعوا خونه رو ترک کنه مرد و زن خوب و کسی که زندگیشو میخواد میشینه توی خونش مسئلشو حل میکنه من خیلی گفتم جدایی کارم اصلا درست نیست و نباید این حرف زده بشه ولی خب مردم باید جنبه داشته باشه و کمی درک 

ناراحت نباش میره آروم میشه زودی بر میگرده. چیزی که حق الهی تو باشه هیچ وقت از دستت نمی ره . بهت بر میگرده. تو هم تو تنهایی فکر کن اشتباه ها تو بنویس و سعی کن آدم کامل تری باشی از بین به بعد. غصه نخور. 

برميگرده ولي اينكه با چه تصميمي برگرده مهمه

اگه مشکلتون جدی نیس و دوست داره مطمین باش مهربونتر بر میگرده.اگه مشکلات واقعا غیر قابل حل دارین هم باید حل بشه بالاخره .نگران نباش .

اگه از رفتنش ناراحتی و اون نه یعنی شما بیشتر رو اعصابش اسکی کردی خودتو اصلاح کن

اگه هردو دلتنگ شدین و برگشت یعنی یه کم دوری لازم داشتین و مشکلی نیست

در هر حال نگران نباش درست میشه مطمئنم

فقط انصاف داشته باش و اگه مقصر شروع درگیریهاتون هستی بپذیر و شرایطو تغییر بده دوستم

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***