2777
2789
عنوان

بچه دوم یا...

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 52 پست

اگه ارشد نداشته باشی بی سوادی؟؟؟؟😳

بهترین علم،علمی هست که ،اَبَدیت تو رو بسازه.به نظر من بچه بیار و در کنارش،بچسب به آخرتت. 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا کجا نوشته و یا آیه نازل شده که حتما باید دومی را بیاریم که شما میگی زودتر بیارم راحت بشم!!!!!

مگه زوریه؟؟!!!

من باشم درسمو میخونم 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
كاملا بستگي به خودت داره  به شرايط زندگيت ، وقتت ، تواناييت ، اعصابت و مسئوليت پذيريت . بايد ح ...

خوشبحالت ک پنج تا داری

خدا حفظشون کنه

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
اگه ارشد نداشته باشی بی سوادی؟؟؟؟😳 بهترین علم،علمی هست که ،اَبَدیت تو رو بسازه.به نظر من بچه بیار ...

😑😑😑😑😑😑😑😑

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
كاملا بستگي به خودت داره  به شرايط زندگيت ، وقتت ، تواناييت ، اعصابت و مسئوليت پذيريت . بايد ح ...

۵ تا؟!!!!

کجا زندگی میکنید؟ درآمدتون چقدره ماهیانه؟ 

میشه بکی

ممنون

۵ تا؟!!!! کجا زندگی میکنید؟ درآمدتون چقدره ماهیانه؟  میشه بکی ممنون

بله گلم ٥ تا ماشالله ...

انگليس زندگي ميكنيم شهر بريستول .چطور مگه ؟ 

درامدمون ؟ نميدونم كه عزيز دقيقا ... 

يه وقتايي مريضام بيشترن يه وقتايي كمتر . الانم كه بخاطر كرونا و زايمانم ٣ ماهي هست سركار نرفتم . همسرمم درامدش مقدار ثابتي نيست .

فكر ميكنم منظورشون توانايي نگهداري بچه بود نه مسائل مالي ....

بله گلم ٥ تا ماشالله ... انگليس زندگي ميكنيم شهر بريستول .چطور مگه ؟  درامدمون ؟ نميدونم كه ع ...

بله خارج از کشور شرایط بهتر 

هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که اتفاق نیفتد پس میخواهم و بدست می آورم
بله گلم ٥ تا ماشالله ... انگليس زندگي ميكنيم شهر بريستول .چطور مگه ؟  درامدمون ؟ نميدونم كه ع ...

اکی 

فکر کردم ایرانید