2777
2789
عنوان

بچه دوم یا...

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 52 پست

اگه قصد داری بچه دوم داشته باشی هرچه زودتر بیاری بهتره

عزیزم ارشد با لیسانس برای خانوما زیاد تفاوتی نداره کو کار آخه

دلارامي كه داري دل بر او بند/دگر چشم از همه عالم فرو بند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما درستو بخون.از نظر من همون ی بچه کافیه.

من نظر خودم گفتم

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

اگر کمک داری دو تاش با هم من بابچه ارشدم رو گرفتم البته میگم بایدکمک داشته باشی

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

كاملا بستگي به خودت داره 

به شرايط زندگيت ، وقتت ، تواناييت ، اعصابت و مسئوليت پذيريت . بايد حتما كمكي داشته باشي . من ٥ تا بچه دارم . دوره عمومي درسمو وقتي ميخوندم ، ٣ بار زايمان كردم . خيلي سخت بود . همه چي با هم قاطي شده بود . ولي خب همسرم كمك كرد ، خودمم صبوري كردم و تموم شد 

این همه ارشد و دکتری دارن چیکار کردن اگه قصدت اینه حتما دوتا بچه داشته باشی الان بیار تا حوصله و جون داری اگرم از من می‌شنوی ی دونه بچه بسه برو زندگیتو کن چیه حاملگی زایمان شیر دادن نخوابی مریضی

سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ⁦❤️⁩💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱

عزیزم به نظرم برو ارشد بگیر

بچه اولت هم بزرگتر شده راحت تری

یکی از دوستای من وقتی راهنمایی بودیم مادر بچه دوم رو اورد تازه کمک مادرش هم میداد

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!