بچه ها یه سوال بنظرتون بچه دوممو بیارم یا برم ارشد بخونم🤔 خیلی مرددم...از یه جهت میگم بالاخره بتید دومی رو بیارم زودتر راحت بشم بزرگ بشه...از یه طرف میگم ارشد نداشته باشم حس میکنم بی سوادم
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
به شرايط زندگيت ، وقتت ، تواناييت ، اعصابت و مسئوليت پذيريت . بايد حتما كمكي داشته باشي . من ٥ تا بچه دارم . دوره عمومي درسمو وقتي ميخوندم ، ٣ بار زايمان كردم . خيلي سخت بود . همه چي با هم قاطي شده بود . ولي خب همسرم كمك كرد ، خودمم صبوري كردم و تموم شد
این همه ارشد و دکتری دارن چیکار کردن اگه قصدت اینه حتما دوتا بچه داشته باشی الان بیار تا حوصله و جون داری اگرم از من میشنوی ی دونه بچه بسه برو زندگیتو کن چیه حاملگی زایمان شیر دادن نخوابی مریضی
سلام تو پیجم کلی مگنت🌈🦉🦋🍆🍓🥕 دسته کلید ❤️💛🌺🐁🐣ماگ🍭🍬🍫 با قیمت مناسب دارم به تمام شهرها هم پست میکنم😉😘arezookhamirchiniشماره واتس آپ ۰۹۳۶۱۸۳۲۲۷۱
یکی از دوستای من وقتی راهنمایی بودیم مادر بچه دوم رو اورد تازه کمک مادرش هم میداد
🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!