2777
2789

اره 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها ازاد کنیم بهتره یانکنیم؟ ازاد کنیم چی میشه توروخدا یکی ک اطلاع داره بهم بگه

والا اگه دولت بیاد بگه تو ازاد سازی غیر مستقیم بطور تقریبی فلان قدر سود ماهیانه یاسالانه بهتون میدیم ادم راحت تصمیم میگیره ولی من ترسیدم غیر مستقیم کنم همون سالانه دویست سیصدو بده😑

دنیا اگه مردبود اسمش دنیا نبود
والا اگه دولت بیاد بگه تو ازاد سازی غیر مستقیم بطور تقریبی فلان قدر سود ماهیانه یاسالانه بهتون میدیم ...

دولت میده؟ خوبه من نمیدونم بمنم بگید باید چیکار کرد حیفه ول شه😁😁😂

9/9/99بهترین اتفاق زندگیم افتاد....😍😍❤❤خداایا مواظب هدیه قشنگی  که دادی باش خدا جونم همیشه همه جا بیادتم خیلی دوستت دارم شاکرررررتم❤❤
بله ولی تغیر به صورت غیر مستقیم نداشت فقط چاپ داشت 😐

وای اره منم تو همینش موندما اخه میگه تغییر پذیر نیست پس اون چیه اونجاست ادمو دق میدن هیچی سر جاش نیست

دنیا اگه مردبود اسمش دنیا نبود