2777
2789
عنوان

سوتی😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 12315 بازدید | 363 پست
شما لایقی عزیزم چشم دعا میکنم میترسم یادم بره برات دعا کنم مدیون ت بشم صبر کن رو دستم علامت بگذارم ...

وااای چقدر شما مهربونی 

تا حالا علی بی غم شنیدی من نفسشونم نفس بی غم 💜
فداتشم عزیزم ممنونم ازلطفت واینکه اجازه دادی توتاپیکت درموردچیزای غیرمرتبط باتاپیک چت کنیم واقعاتکی

اختیار داری شما 

تاپیک مال خودتونه عزیزم این حرفا رو نزن 

من خوشحال شدم وقتی خوندم حرفای قشنگتونو 😍😍😍😍 

قول میدم دختر خوبی باشم تا کاربریم باز نترکه 😇⁦💖💞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوست دارم براتون بگذارم ولی منو درک کن می‌ترسم  شوهرم چهرش یاد همه میمونه تمام شهرها و استانها ...

نمیخوام اذیت کنم عزیزم هرطور راحتی⁦❤️⁩

دوست خوب و مهربانم یکم پیش خدا ابرو دارم ک موقع افطار برات دعا میکنم یکی کر شوهرم بشه قسمتت ک هر ...

راستی من خودم شوهردارما،دعا میکنی لااقل دعاکن باهمین شوهرم خوشبخت شم گلم،

حرفات حس خوبی به آدم میده ❤

تو نفر یک میلیونی هستی ک اینو بهم میگه

ولی صد حیف که من تو دنیای واقعی نه رفت و آمد دارم نه دوست پ رفیقی هیچ وقت بیرون نمیرم مگه شوهرم بزور ببره

تو فضای مجازی با هرکس چت میکنم میگنن حالشون خوب میشه. زندگی شون ی جوری میشه

میگن حس میکنم قدم ب زندگی مون بی تأثیر نیست و من چقدر خوشحال میشم ک تنها نیستم

نی نی سایت و شوهرم برام ثبت نام کرد بهم داد تا سرگرم باشم با خودم شیون نخونم

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
راستی من خودم شوهردارما،دعا میکنی لااقل دعاکن باهمین شوهرم خوشبخت شم گلم،

یکی بهم گفت برام دعا کن شوهرم خوب باشه

چشم عزیزم نیازی هم ب گفتن نیست خودم دعا میکنم

دعای خیر برای دیگران باز تاب داره تو زندگی

التماس دعا گرفتن از هزاران عیدی گرفتن شیرین تر و پر برکت تره

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
تو نفر یک میلیونی هستی ک اینو بهم میگه ولی صد حیف که من تو دنیای واقعی نه رفت و آمد دارم نه دوست پ ...

منم همینطورم بیشتره وقتم با خانوادمه و با دوستام زیاد جایی نمیرم و بیشتر سرم با خودم گرمه و کارام اما واقعا حرفا حس خوبی میدا میتونم بپرسم چند سالتونه ؟❤

شما لایقی عزیزم چشم دعا میکنم میترسم یادم بره برات دعا کنم مدیون ت بشم صبر کن رو دستم علامت بگذارم ...

واااای شما خیلی مهربونی😍😍 منم حتما برای شما و خانوادت دعا میکنم مرسی ازت دورت بگردم 

خدا شمارو برای هم حفظ کنه ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩حتما فردا شب بعداز خوندن دعای جوشن کبیر دعات میکنم تا خوشبخترین باشی عزیزم 

رزا جون تاپیکت خیلی عالی بود کلی خوشال شدم عزیز دلم 😍❤😘

فداات بشم عزیزم 

خداروشکر که خوشحالت کرد این تاپیکم 😍😍😍😍

واااای شما خیلی مهربونی😍😍 منم حتما برای شما و خانوادت دعا میکنم مرسی ازت دورت بگردم  خدا شما ...

درسته زیاد ادم بزرگی نیستم امت به قول رزا واست دعا میکنم تازه واسه رزا هم دعا میکنم 

خوشبخترین باشید 😊

درسته زیاد ادم بزرگی نیستم امت به قول رزا واست دعا میکنم تازه واسه رزا هم دعا میکنم  خوشبخترین ...

مرسی قربونت برم منم تورو حتما دعا میکنم عزیزدلممم

منم همینطورم بیشتره وقتم با خانوادمه و با دوستام زیاد جایی نمیرم و بیشتر سرم با خودم گرمه و کارام ام ...

شهریور میشم 25

من از دنیای بیرون میترسم اونقدر فاصله گرفتم که نگو ولی تصمیم دارم بیشتر برم بیرون

همه ازم میپرسن چرا هیچ کسی نمیاد خونت چرا تو هیچ وقت جای نمیری

چی شد خانوادت

سؤال های ک از جامعه فراری هستم

میترسم مثل قبل یهو نرم تو لاک خودم

یادمه اون زمان ک شوهرم بخاطر اینکه منو ب زندگی برگردونه شاهد سفید شدن موهاش تو سن 22سالگی بودم بعد ک خوب شدم و ب زندگی و ب قول شوهرم ب دنیا برگشتم سفید شدن موهای شوهرم تو یک شب متوقف شد فهمیدم چه دردی چه غمی چه فشاری روش بوده ک موهاش بسرعت سفید میشد

شهریور میشم 25 من از دنیای بیرون میترسم اونقدر فاصله گرفتم که نگو ولی تصمیم دارم بیشتر برم بیرون ه ...

خوشحال شدم که خوب شدی ایشالا بتونی رابطتو با ادمای بیرون بهتر کنی و مردم این سوالارو ازت نپرسن یادم باشه شهرویور حتما تولدتو تبریک بگم 😍