بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میشه با دلای مهربونتون برا مادر شدنم دعا کنید🥰 عالی بودن را برای خودمان همیشه تکرار کنیمتا عالی شویم. ما به هر چه فکر می کنیم ،هرچه می گوییم و هر چه به زبان می آوریمهمان می شویم. پس همواره با خودت تکرار کنهمه چیز عالی است...🌷به ذهن و ضمیر خود عالی بودن را القاء کنید.ذهن ما چیزی را می سازد که می گوییم.افکار ما می تواند یک بیابان خشک رابه گلستانی تبدیل کند.آدم های سالم دنیایی از افکار عالی دارند وذهن خود را خوشحال و سالم نگه می دارند.برای همین همیشه سلامت، شاد ،خونسرد و مهربان هستند💐
میشه با دلای مهربونتون برا مادر شدنم دعا کنید🥰 عالی بودن را برای خودمان همیشه تکرار کنیمتا عالی شویم. ما به هر چه فکر می کنیم ،هرچه می گوییم و هر چه به زبان می آوریمهمان می شویم. پس همواره با خودت تکرار کنهمه چیز عالی است...🌷به ذهن و ضمیر خود عالی بودن را القاء کنید.ذهن ما چیزی را می سازد که می گوییم.افکار ما می تواند یک بیابان خشک رابه گلستانی تبدیل کند.آدم های سالم دنیایی از افکار عالی دارند وذهن خود را خوشحال و سالم نگه می دارند.برای همین همیشه سلامت، شاد ،خونسرد و مهربان هستند💐
یه استیکر اقای روحانی رییس جمهور بود که شلوارش کشیده بود پایین همه دم و دستگاهشم معلوم بود درست کرده بودن تو گروه دوستام بچه ها گداشتن من اومدم حذف کنم یه دفعه دستم نخوره نگو فوروارد کردم کردم تو گروه بچه های پدربزرگ مامانم یه گروه 100 نفری که بیشترشون مرده بودن بعد استرس داشتم اومدم بزنم حذف برای همه زدم حذف برای من نابود شدم 😢😢
کاربری سوممه:) من خاک خورده سایتم از 94اینجام من پشمای صاحبمم خودش از عجایب نی نی سایت ریخته
ما یه بار داشتیم میرفتیم خونه خواهر شوهرم من تو را پام گیر کرد به جدول بدجوری خوردم زمین در حدی که زانوم پاره شد و کلی خون میومد شوهرم گفت بریم اورژانس گفتم نه چیزی نیست از خجالت سریع رفتم تو خونه ،واقعا نمیدونم تو مغزم چی گذشت که تا شوهر خواهرشوهرما دیدم محکم بهش دست دادم تازه میخواستم بغلش کنم بیچاره مقاومت کرد 😅😅😅😅😅اصلا تو حال خودم نبودم بعد که فهمیدم کلی خجالت کشیدم🤦♀️🤦♀️🤦♀️
حالا یبارم رفتیم عروسی با دختر خاله ها و مادرشوهرا و دوستان نشستیم دور ی میز عروس و دوماد اومدن خوش آمد گویی دوماد زارررررت پاش سر خورد افتاد زمین منو میگی داشتم میزو گاز میگرفتن پاشدم برم برقصم درست همون جایی ک دوماد خورده بود زمین بااین ک صاف ایستاده بودم زوووووورت خوردم زمین حضار داشتن میمردن😂😂🤦