2777
2789
عنوان

سوتی😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 12315 بازدید | 363 پست
یه بار خونه بابام اینا داداشم و زنداداشم داشتن شوخی میکردن و میخندیدیم یهو زنداداشم ب داداشم گفت عهه ...

😂😂😂😂

قول میدم دختر خوبی باشم تا کاربریم باز نترکه 😇⁦💖💞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂😂😂 منم به داداشم گفتم توله سگ پیش پدر مادرم اونام اینطوری بودن 😐

😂😂😂

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  
تو جمع مادرشوهرم اینا بودم و البته باهاشون خیلی صمیمی هستم. مادرشوهرم گفت عه صورتت چه بد جوش زده. من ...

واویلا🤣🤣

اومد دم درتون دهنت 😂

😐😂😂😂😂😂🤭

میشه با دلای مهربونتون برا مادر شدنم دعا کنید🥰  عالی بودن را برای خودمان همیشه تکرار کنیمتا عالی شویم. ما به هر‌ چه فکر می کنیم ،هرچه می گوییم و هر چه به زبان می آوریمهمان می شویم. پس همواره با خودت تکرار کنهمه چیز عالی است...🌷به ذهن و ضمیر خود عالی بودن را القاء کنید.ذهن ما چیزی را می سازد که می گوییم.افکار ما می تواند یک بیابان خشک رابه گلستانی تبدیل کند.آدم های سالم دنیایی از افکار عالی دارند وذهن خود را خوشحال و سالم نگه می دارند.برای همین همیشه سلامت، شاد ،خونسرد و مهربان هستند💐

سوتیه زن عمومه

یه آقایی  براشون سیب میاره اینم میخواسته بگه خدا پدرتو رحمت کنه میگه خدا پدرتو لعنت کنه(بالهجه ترکی گفته) 😂

دیگه نمیزاریم ازکسی تشکرکنه میگیم همون توحرف نزنی بهتره😀

من به نسبت بقیه جاهام سینه هام خبیلی گندن بعد راهنمایی یه معلم هیز داشتیم معلممون بود من مقنعه ام رفته بود بالا دست به کمر وایساده بودم پاتخته توضیح پیش خودم بچه درسخون بودم یعنی یه سسکی ای واسه خوذم بود  دوستم سر سینه هام خیلی   ا من شوخی میکنه دراون حالت یه لحظه برگشتم دیدم با لحن اروم و خنده میگه سوگند ۸۵ رو بپوشون همون موقع معلممونم چشمش خورد به دوستم فهمید یعنی اب شدم دلم میخواست سینه هامو از جا بکنم منم کم نیوردم تا اخر زنگ همون جور وایسادم به ادامه تدریسم ادامه دادم😂😂😂

کاربری سوممه:) من خاک خورده سایتم از 94اینجام من پشمای صاحبمم خودش از عجایب نی نی سایت ریخته
عمرا سوتی هیچکدومتون ب پای من برسه😐 دوست شوهرم روحانیه خیلی مرد متشخص و آقاییه خونهی ما قمه خونه ی ...

خدااایاااا😂😂🤣🤣