2777
2789
عنوان

غسل

1582 بازدید | 11 پست

سلام روز بخیر

تفاوت منی و مذی چیست؟

ببخشید اما بنده از خواب که پا میشم حس میکنم باید غسل کنم حتما زیراکه تفاوت این دورا نمی‌فهمم و صبح ها روی لباس زیرم سفیدک مانند هست اما نمیدانم چرا حالا غسل واجب میشود؟

تعداد رای : 9
نظرسنجی
واجب
2
22%
واجب نیست
7
77%

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خب از کجا بفهمم کدومه🙄

مذی»: عبارت است از آبی که معمولا هنگام بازى كردن با همسر و یا دیدن صحنه های تحریک کنند و یا تخیل صحنه های شهوت انگیز بدون جهش و بدون پرش بیرون می آید. مقدارش خیلی کمتر از منی است «مذی» پاک است و غسل ندارد و وضو را هم باطل نمی کند

اگر خواب تحریک آمیز دیدی باید غسل کنی اما اگر خواب ندیدی، اونهایی که شما تعریف کردی ، ترشحات عادیه . ...

عزیزم یادم نیست ولی فکر نمیکنم دیده باشم بعد این اتفاق خیلی برا من میفته و کلافم کرده یجورایی همش فکر میکنم باید غسل کنم

عزیزم یادم نیست ولی فکر نمیکنم دیده باشم بعد این اتفاق خیلی برا من میفته و کلافم کرده یجورایی همش فک ...

آهان پس شما دوچار وسواس فکری نشو عزیز اگر زیاد برات اتفاق افتاده، بدون که این کاملا طبیعیه و تقریبا همه‌ی خانما همینطور ترشحات دارن مخصوصا توی روزهای تخمک گذاری زیاد میشه و اصلا احتیاجی به غسل نیست چون پاکه و فقط لباستونو هر روز صبح عوض کنید تا مرطوب نمونه و باعث رشد میکروب و عفونت نشه .