ببخشید اما بنده از خواب که پا میشم حس میکنم باید غسل کنم حتما زیراکه تفاوت این دورا نمیفهمم و صبح ها روی لباس زیرم سفیدک مانند هست اما نمیدانم چرا حالا غسل واجب میشود؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مذی»: عبارت است از آبی که معمولا هنگام بازى كردن با همسر و یا دیدن صحنه های تحریک کنند و یا تخیل صحنه های شهوت انگیز بدون جهش و بدون پرش بیرون می آید. مقدارش خیلی کمتر از منی است «مذی» پاک است و غسل ندارد و وضو را هم باطل نمی کند
عزیزم یادم نیست ولی فکر نمیکنم دیده باشم بعد این اتفاق خیلی برا من میفته و کلافم کرده یجورایی همش فک ...
آهان پس شما دوچار وسواس فکری نشو عزیز اگر زیاد برات اتفاق افتاده، بدون که این کاملا طبیعیه و تقریبا همهی خانما همینطور ترشحات دارن مخصوصا توی روزهای تخمک گذاری زیاد میشه و اصلا احتیاجی به غسل نیست چون پاکه و فقط لباستونو هر روز صبح عوض کنید تا مرطوب نمونه و باعث رشد میکروب و عفونت نشه .