سلام پسری که باایمانه و نمازخونه وجدان داره ولی پایه هم هست ..باانرژی وپرتلاش و کاریه و واسه و زندگی ایندش پول جمع میکنه ولی بعضی 24ساعته درمورد اقتصادو پول حرف بزنه ..تاحدودی خسیس باشه ..خوشگل و جذاب باشه..اخلاقش مغرور ولی شدیدا میشه بهش تکیه کرد از همه مسائل آگاهی داره..خیلی دوس داره و پیشرفت کنیم و بهم راه و چاه نشون میده که گاهی منجربه قهرمیشه😁..حسودم هست ..کینه ای هم هست خودش میگه هرکی بدرفتار کنه باید تاوان بده..این کیس خوبه؟
عزیزم خودتون باید دوست داشته باشین ..با توجه به معیاراتون بسنجین و انتخاب کنین
۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
فروخواندم به گوشش قصه عشق: ترامیخواهم ای جانانه من 😍 ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️ تراای 🥰عاشق دیوانه من🥰 من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍
ممنون میشم واسه ازدواج خوب برام صلوات بفرستین❤️پروردگارا، همسری مهربان و بچهآور و شکرگزار و باغیرت به من عطا کن که اگر به او نیکی کردم شکرگزار باشد، و اگر به او بدی کردم مرا ببخشد، و اگر یاد خدا کردم مرا یاری کند، و اگر خدا را فراموش کردم مرا به یاد خدا بیندازد، و اگر از نزد او خارج شدم (اسرار و اموال و آبروی مرا) حفظ کند، و اگر بر او وارد شدم مرا خوشحال سازد، و اگر او را به کاری امر کردم مرا اطاعت کند، و اگر بر علیه او قسم خوردم (که او کاری را انجام دهد) او (آن کار را انجام داده) و مرا از آن قسم بریءالذمّه کند، و اگر بر او غضب کردم مرا راضی سازد. ای پروردگار صاحب جلال و اکرام، چنین همسری را به من ببخش! پس به درستی که من او را از تو خواسته ام و به من نمیرسد مگر آن چیزی که تو منت میگذاری و عطا میکنی.
بنظرت چرا باید این وقت صبح تو این گرونی تو قرن21درمورد کیس کامپیوتر سوال بپرسم😂😂😂😂
چمیدونم والا من تازه بیدارشدم مغزم هنوز خوابه😂😂😂😂😂
فروخواندم به گوشش قصه عشق: ترامیخواهم ای جانانه من 😍 ترامیخواهم ای اغوش جان بخش❤️ تراای 🥰عاشق دیوانه من🥰 من باقانون جذب تونستم به عشقم برسم 😍😍😍😍😍الان تمام دنیام نامزدمه😍😍😍