2777
2789
عنوان

این کیس خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 24 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینکه همیشه از مسائل اقتصادیی حرف بزنه بعدا اذیتت میکنه . شوهر من اینجوریه و بعد دو سال زندگی خیلی ...

ینی همیشه اخر حرفامون درمورد حقوق و پول فلان و فلان میشه

خوشگل و خوش صدا خونه ماشین و استخدام باشه چی😂

یکم وسوسه انگیز شد  

از دریا نترسانم که من در قلب تو جان میدهم  به امید نابودی کرونای خبیثه منحوسه بیتربیت   دلم واست تنگ شده جونم  
ینی همیشه اخر حرفامون درمورد حقوق و پول فلان و فلان میشه

درسته ایشون هدفشون موفقیت و رسیدن به رفاه و آرامشه ولی انسان باید توی حال زندگی کنه یه ساعت هایی رو باید بدون فکر به آینده بگذرونه ..

شوهر من تو این دوسال دو تا وام ۵۰ میلیونی گرفته یه ماشین ثبت نام کرده یه ماشینم داره ..همش در مورد پول حرف میزنه یا ربطش میده به پول ‌‌‌..

درسته این روزا همه چی پوله ولی نیازهای زنو یادشون میره اینکه بشینن باهات دوکلمه حرف بزنن دور از مادیات 

من بعد دو سال زندگی یادم نمیاد آخرین بار کی شوهرم نشسته باهام صحبت کرده ازم پرسیده چه مشکلی داری کجا برات کم گذاشتم ..راضی هستی از زندگیت یا نه

شوهر من دقیقا مثل این آقاست فقط کینه ای و حسود نیست .‌.

امروز باهم تلفنی حرف زدیم فقط درمورد چرتو پرت صحبت کردیم وسطش گف تلفن زنگ میزنه بعدا زنگ میزنم ..ی مدت بهش پیام ندادم  گف چرا پیام نمیدی بمن ناراحت شد..باز من دارم پیام میدم اون طاقچه بالا میذاره

امروز باهم تلفنی حرف زدیم فقط درمورد چرتو پرت صحبت کردیم وسطش گف تلفن زنگ میزنه بعدا زنگ میزنم ..ی م ...

از من میشنوی تا دوران عقدین حدو مرزتو تعیین کن سر سنگین باش ..از خانوادت چیزی براش تعریف نکن چیز خصوصی خانوادتو واسش نگو ..

آویزون نباش این خیلی مهمه ‌..بهش گیر نده بهش نگو چیکار کن چیکار نکن چون باعث میشه پنهون کاری کنه و کارهایی که تو دوست نداری یواشکی انجام بده ..حرمتارو هیچ وقت نشکونین ..رو بهش نده ..با خانوادش کم رفت و آمد کن ..تو خانووده شوهرت کم حرف بزن ولی سنجیده ..هر وقت ازت نظر خواستن نظرتو بگو ..همش در حال حرف زدن نباش تو جمعشون راجع به همه چیشون نظر نده .

بزار همیشه منتظر باشن تا حرف بزنی نه اینکه منتظر باشن خفه بشی و دهنتو ببندی ..من یه جاری دارم خیلی حرف میزنه همه منتظرن حرفشو تموم کنه ولی من خیلی کم حرف میزنم جوری که همه منتظرن حرف بزنم پدرشوهرم واسه کار و چیزای خیلی مهم همیشه نظر منو میپرسه چون خیلی عاقلانه عمل میکنم با فکر..

امروز باهم تلفنی حرف زدیم فقط درمورد چرتو پرت صحبت کردیم وسطش گف تلفن زنگ میزنه بعدا زنگ میزنم ..ی م ...

ببخشید خیلی توضیح دادم خیلی دوست دارم نامزدا رو راهنمایی کنم ..

شما چند سالتونه؟