2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا ما اکثرا گرفتیم بیماری سختیه ولی نکشتمون... البته بیماری زمینه ای نداشتیم

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍

منم‌خوزستانم وزیر بهداشت گفته خوزستان به قله ی کرونا رسیده 😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 داریم از غصه دق میکنیم😭😭😭😭😭

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
منم‌خوزستانم وزیر بهداشت گفته خوزستان به قله ی کرونا رسیده 😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 داریم از غصه ...

اینجا ما فک میکنیم تموم شده

ولی دیروز رفتم تبریز

اومدم غسل کردم

لباسمم هم شستم هم اتو کردم

ن عزیزم بدتر شده

خوزستان با گرماش وضعیتش قرمزه دور  روز آمار مبتلایان هم نمی‌دن 

بالاترین سرعت دنیا                                                سرعت رنگ عوض کردن آدمهاس...🙄
والا ما اکثرا گرفتیم بیماری سختیه ولی نکشتمون... البته بیماری زمینه ای نداشتیم

خداروشکرعزیزم میگن که همه ی مردم میگیرن منتها دیگه درصدکشندگیش اومده پایین و کمی صعیف شده

خانوادم،همسرم و دخترم تمام وجودمنن😍خدایا تن همه سالم و لبشون خندون باشه