faandoghe_mamaan مدیر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 1864 عنوان کرونا | مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 30 پست دوستان کسی میدونه کرونا توچه وصعیه؟ واقعا کشندگی وابتلاش کم شده؟ خانوادم،همسرم و دخترم تمام وجودمنن😍خدایا تن همه سالم و لبشون خندون باشه 1399/02/24 | 03:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نورانورانوراا عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 2379 ما خوزستانیم امروز فهمیدم چند تا از اقوام گرفتن خیلی ناراحتم این چ بلاییه داره سرمون میاد😔 کدوم شهری؟من اهوازموسط این بدبختیزن عموم واسه برادراش ک با کرونا مردنمراسم چهلم گرفته افطاری بدهزنگ هم زده ب همه برنهمه از ترس زبونش نمیدونن چیکار کنمیکم پیش زنگ زدم ب مامانم جیغ زدم سرش ک نره
پولدوست____سابق عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 4700 واقعا چرا خوزستان یهو زیاد شد بقیه شهرها خوبه باز یکم کمی آهسته تر دنیا💔 به شلاق تو در بندم، دگر هرگز به روی تو دمی حتی نمیخندم، به حدم میزنی اما به جرمی که نمیدانم، به حکم تلخ تقدیرت گرفتار شب تارم☕️🌧☔️
faandoghe_mamaan مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 1864 واقعا چرا خوزستان یهو زیاد شد بقیه شهرها خوبه باز یکم نمیدونم چرااینطورشده اونجا خانوادم،همسرم و دخترم تمام وجودمنن😍خدایا تن همه سالم و لبشون خندون باشه
faandoghe_mamaan مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 1864 عزیزم کرونا بیشتر شده موج بعدی تو راهه تهران که اوضا خرابه خوزستانم میدونم وخیمه اوضاع &n ... پس چرا کشته ها امارشون کم شده؟ خانوادم،همسرم و دخترم تمام وجودمنن😍خدایا تن همه سالم و لبشون خندون باشه
آینازهستم عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 4252 کدوم شهری؟ من اهوازم وسط این بدبختی زن عموم واسه برادراش ک با کرونا مردن مراسم چهلم گرفته افطاری ... دزفولخدا رحمتشون کنهبنظرم ادم باید زنگ بزنه و تسلیت بگه.و طرفم اینقدر باید عقلش برسه و شرایطتو درک کن اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌹
نورانورانوراا عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 2379 دزفول خدا رحمتشون کنه بنظرم ادم باید زنگ بزنه و تسلیت بگه.و طرفم اینقدر باید عقلش برسه و شرایطتو د ... زنگ زدن کهچندتا دیگه از اشناها ک فوت کردنتو اعلامیه ترحیم نوشتن تشریف نیارینولی این زن عمو خیلی بیشعور بازی داره درمیارهزنگ زده دعوت کرده سر مزار و افطارتازه شایع شده تمام خانواده ی برادرش کرونا دارن
آینازهستم عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 4252 ن عزیزم بدتر شده خوزستان با گرماش وضعیتش قرمزه دور روز آمار مبتلایان هم نمیدن معلوم نیست علتش چیه🙄🙄🙄کم شده اعلام نمیکنن ک مردم رعایت کننزیاد شدن اعلام نمیکنن ک مردم سکته نکنن😂 اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌹
1995ghazaliii عضویت: 1398/09/26 تعداد پست: 464 پس چرا کشته ها امارشون کم شده؟ آمارو که چند وقت بود اصلا نمیگفتن بعد شما واقعا اعتماد دارین به این آمار؟اینایی که گفتم خود اخبار ایران گفت که بیشتر شده داریم وارد ۱موج دیگه میشیم😭
darya000darya عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 13837 قم که انگار نه انگار همه دورهمیا شروع شده فاصله هم اصلااااا رعایت نمیشه😐 وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
نورانورانوراا عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 2379 واقعا چرا خوزستان یهو زیاد شد بقیه شهرها خوبه باز یکم چون رعایت نکردنمن اهوازمراحت میرفتن بیرون
آینازهستم عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 4252 زنگ زدن که چندتا دیگه از اشناها ک فوت کردن تو اعلامیه ترحیم نوشتن تشریف نیارین ولی این زن عمو خیل ... ما هم فامیلمون فوت کرد.هی گفتن خانواده تست دادنو نداشتنکاشف ب عمل امده پسرا و دختراش گرفته بودنو قرنطیه هستن اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌹
گوگولی68 عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 15213 خداروشکرعزیزم میگن که همه ی مردم میگیرن منتها دیگه درصدکشندگیش اومده پایین و کمی صعیف شده ممنون عزیزم😘 به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍
faandoghe_mamaan مدیر استارتر عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 1864 آمارو که چند وقت بود اصلا نمیگفتن بعد شما واقعا اعتماد دارین به این آمار؟اینایی که گفتم خود اخبار ا ... وای دیگه واقعا خسته شدیم دلم زندگی روزمره تکراری خودمومیخاذ😭😭😭 خانوادم،همسرم و دخترم تمام وجودمنن😍خدایا تن همه سالم و لبشون خندون باشه
نورانورانوراا عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 2379 ما هم فامیلمون فوت کرد.هی گفتن خانواده تست دادنو نداشتن کاشف ب عمل امده پسرا و دختراش گرفته بودنو ق ... فک میکنن اگه بگن کرونا داریم انگار مرتکب جنایت شدنهمین زن عموم ک داداشش از کرونا فوت کرد،میگفت غلط کرده هرکی گفته کرونا داشت