2777
2789
عنوان

تو قهرو جداییم

184 بازدید | 15 پست

سلام من با شوهرم کتک کاری داشتیم.روز پنج شنبه.ماجرا ازین قراره ما از شهر خودمون بخاطر دادگاه که تصادف کرده بودیم ابلاغیه داده بودن اومدیم شهر پدریم.مآ از قبل اختلاف داشتیم قولهایی که داده بود عمل نکرده بود و به این نتیجه رسیده بودم که بهش بگم من میخوام جدا بشم.اومدیم خونه بابام باهاش داشتم صحبت میکردم که به قولی که داده عمل میکنه یا نه که سرو صدا راه انداخت جلو آبجیم و زن بابام وخودشو حق به جانب نشون داد.منم قاطی کردم گفتم منم نمیام حالا که اینطوری میکنی.بعد دوسه روز حرف زرزدسزدیم قرار شد اون با دخترم بده ومن بمونم که یهو دوسه ساعت مونده به ساعت حرکت اوتوبوس گفت پاشو بدیم درحالیکه همون نیم ساعت پیش به ننتیجه رسیدیم که اون می ره من میمونم.منم گتم نمیام گفت نیای با زدن میبرمت شده لشتو ازین خونه میبرم منم گفتم بزنی میدونی کجا میرم یعنی کلانتری میرم.چون قبلا زده بود من شکایت کرده بودم و گذشت کردم.جلو زن بابا و بچم و خواهرم زد منو سرمو کوبید دیوار و بلندم کرد زد زمین پاشو گذاشت رو سینه ام داشت خفم میکرد با پام پسش زدم.زن بابامم اومد جد اش کنه.ولم کرد.بلندشدم گفتم میرم 110میگم زید دور بست گفت بدی میکشمت  منم رفتم گوشی زن بابامو گرفتم رفتم اتاق به 110زنگ زدم اومدن ب ردنمون شکایت کردم آیا بنظرتون من کار درستی کردم و طلاقمو بگیرم یا برگردم بخاطر بچم و بی ارزش تر از قبل بشم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا ک کار به اینجا کشیده، کار درستی کردی که شکایت کردی

کاش با مشاوره رفتن حلش کرده بودین، چون یه بچه دارین

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙

ماکه اززندگی وشرایط شماخبرنداریم صلاح مملکت خویش را خسروان دانند ولی کاش حرمتها رو نمیشکستین

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

معلومه کسی که به وعده هاش عمل نکن مرد زندگی نیست 

خودت بهترباز درجریان زندگیتی

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین

نه چون اون برای تو ارزشی قائل نیست کتک زدنش هم همیشه ادامه خواهد داشت . تا تو از ی چیز کوچیک اعتراض کنی اون میخاد کتک بزنه . حالا چه قولی عمل نکرده که انقدر برای شما مهم؟؟؟

اینجورکه معلومه شوهرت عصبیه ونبایدسربه سرش بزاری عزیزم الان شرایط زندگی اینقدرسخت شده که فقط مردهای این دوره زمونه هستن که دوام آوردن...درسته کتکت زده وناراحتی اماطلاق راهکارخوبی نیست میتونی شوهرتوبگیری به زبون وباسیاست خودت زندگیتودرست کنی ..سعی کن مواقعی که عصبی میشه سکوت کنی

نه فقط بخاطر آینده دخترم مرد دم 

عزیزم اگه مردد هستی پس چرا یه کاری میکنین حرمت ها ازبین بره اخه من چقدر بگم از خونه خودتون واس قهر بیرون نرید عصبانیت کرده؟به وعده هاش عمل نکرده همونجا هونه خودت ادبش کن قهرکنی میدونی چی میشهداز چشمش میفتی و براش اینکارا عادی میشه حالا بااین کتک کاری اگه برگردی هم میگه ببین من هرکاری کنم این باز برمیگرده 

نه فقط بخاطر آینده دخترم مرد دم 

پس اگه شرایط جدایی رو داری حتما جدا شو اینجوری دخترت هم اسیب میبینه وختی میبینه مامانش از باباش کتک میخوره تو ذهنش میمونه و وقتی ازدواج کنه چون این کتکها تو ناخود آگاهش هست هیچوقت نمیتونه از ته دل شوهرشو دوست داشته باشه و دچار مشکل میشه پس ن ب خودت ظلم کن ن ب دخترت

عزیزم اگه مردد هستی پس چرا یه کاری میکنین حرمت ها ازبین بره اخه من چقدر بگم از خونه خودتون واس قهر ب ...

خب من مهرم اجراست اونو میگفت باید ببخشی منم گفتم نمیبخشم ولی مختومه اش میکنم.قبول نکرد.برم مختومه کنم زندگی کنیم.حالا برم دقیقا پررو تر مبشه و خودشو حق نشون میده من تو قهر نیستم جدا هستم برای طلاق.دختر مم برده 

پس اگه شرایط جدایی رو داری حتما جدا شو اینجوری دخترت هم اسیب میبینه وختی میبینه مامانش از باباش کتک ...

دخترم صدای جیغ ودادوبیدادمو شنیده بود گریه کرده بود چشماش خیس بود نشست رو پام گفت مامان بابا زدت هیچی نگفتم ولی دوست نداشت با باباش بره.شرایط جداییم اینطوریه که بابام هوا مو داره خودم یکم پول دارم سر کارم میتونم برم.منظور از شرایط جدایی چیه