2777
2789
عنوان

ویار به ....😉😉

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 24 پست
سره رفیق بازیش بحثمون شد منم قهر کردم الان در حد ضرور باهم حرف میزنیم نه ببشتر

منم سر خیلی چیزا ولی با این تفاوت که هیچ ضرورتی نتونسته توجهمو بهش جلب کنه😎😊 ماه چندم بارداری هستی

عزیزم ده ساله از زندگی مشترکمون میگذره ، کمی احساساتمو رها کردم یه ذره شیطونی کنن همش که نمیشه ما خا ...

عزیزم هستن خیلیا بعد بیست سال زندگیشون به مشکل خورده 

من فقط خواهرانه گفتم سعی کن همسرتو دور نکنی حالا دیگه خودت هرطور میدونی

خدا نی نیتم حفظ کنه

خدایا تو فقط نظر کنی به من کافیه 🌈❤️. یه دختر دارم شاه نداره 🩷🩷💖 👧🏻.   سپاس یزدان دختر ایرانیم ،از نژاد تیره ساسانی ام ، به کوروش به آرش به جمشید قسم ، به نقش و نگار تخت جمشید قسم ، یگانه پرستم ، اهورایی ام ، ز بد گوره های جهان عاری ام ،به کردار و پندار نیکومندم ، شاه ایران دختر کوروش منم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قربونت 🌷ولی حالا چرا؟؟؟

من فقط محبوبه رو یادمه تو بامداد خمار 

حامله که شد از بوی رحیم حالش به هم میخورد😂😂

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
منم سر خیلی چیزا ولی با این تفاوت که هیچ ضرورتی نتونسته توجهمو بهش جلب کنه😎😊 ماه چندم بارداری هستی

باردار نیستم عزیزم یه پسر ۴ساله دارم😁

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.
جنسیت نی نی تون چیه؟  

سلام نمیدونم ، دو سه هفته دیگه معلوم میشه ، زمان بارداری دخترم حساس شده بودم ولی تحمل دوری شوهرمو نداشتم الان جوری شده اصلا به صداش هم حساسم 😂😂😂 ماموریت باشه راحت ترم 😈😈😈فقط بدون ماشین بره😉😉😉😉 چطور مگه؟؟؟

سلام نمیدونم ، دو سه هفته دیگه معلوم میشه ، زمان بارداری دخترم حساس شده بودم ولی تحمل دوری شوهرمو ند ...

هیچی همینجوری پرسیدم😁خدا براتون نگهش داره منم سر پسرم اینجوری بودم حالم از بوی لباس و بدنش به هم میخورد روم هم نمیشد بهش بگم، از خونمون هم متنفر بودم گریه میکردم میگفتم من تو این خونه نمیرم🤦🏻‍♀️😂 ولی سردخترم نه خدا رو شکر ، 

یه دوستی داشتم انقدر دوران بارداریش به شوهرش حساس شده بود رفت خونه مامانش که شوهرش نبینه ، گاهی میومد سر میزد اون میرفت تو اتاق شوهرش نبینه ، اون دیگه داغون بود ،

بیچاره ه مردا حس بدی بهشون دست میده 🤣😂😂

هیچی همینجوری پرسیدم😁خدا براتون نگهش داره منم سر پسرم اینجوری بودم حالم از بوی لباس و بدنش به هم می ...

وااااااای گفتی ، احوالات اون روزتون خیلی شبیه الان منه 😘😘 البته من یه دلخوریای کوچیکی هم ازش دارم 😢ولی شوهر دوستتون بنده خدا ۹ ماه چی کشیده😨😨😨😨