2777
2789
عنوان

ویار به ....😉😉

260 بازدید | 24 پست

سلام خیلی به رفتارهای شوهرم حساس شدم البته قبلنم تاحدودی بودم ولی الان به حدیه باهاش قهر میکنم هرچیم بنده خدا زیرزیرکی نگاهم میکنه متوجه میشم ولی حوصله اشتی باهاشو ندارم😎😎😎 چرا؟؟؟

عاشق عینکات شدم این وسط😎🔫🐴

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

#اختلاف_داشتن در زندگی زناشویی بسيار طبيعی است اما چگونگی حل اختلافات هنر حفظ رابطه می‌باشد.

👈 با كمک همسرتان قوانينی برای زمانی كه عصبانی هستيد يا با رفتار همسرتان مخالفيد وضع كنيد. به عنوان مثال...

▪️ قهر نكنيم.

▫️ به هم ناسزا نگوييم.

▪️ مقابل بچه‌ها دعوا نكنيم.

▫️ جای خواب خود را جدا نكنيم.

▪️ اشتباهات گذشته را به رخ نكشيم.

▫️ اختلافات خانوادگی را بيرون از محيط خانه مطرح نكنيم.

برای حل مشكل وقت بگذاريد. گوشی موبايل، تلفن، روزنامه، و بقيه‌ی مواردی كه باعث پرت شدن حواس می‌شود را از دسترس خارج كنيد.

👈 سعی كنيد به نتيجه‌ای برسيد كه هر دو طرف راضی باشيد. اگر به چنين نقطه‌ای نرسيديد، نتيجه بگيريد كه بر سر اين موضوع تفاهم نداريد و آتش بس كنيد 

چقدم خوشحالی😒

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

فاصله ننداز بینتون بعدها پشیمونی میاره ها

خدایا تو فقط نظر کنی به من کافیه 🌈❤️. یه دختر دارم شاه نداره 🩷🩷💖 👧🏻.   سپاس یزدان دختر ایرانیم ،از نژاد تیره ساسانی ام ، به کوروش به آرش به جمشید قسم ، به نقش و نگار تخت جمشید قسم ، یگانه پرستم ، اهورایی ام ، ز بد گوره های جهان عاری ام ،به کردار و پندار نیکومندم ، شاه ایران دختر کوروش منم 
بوده کسی این جوری؟ که اصلا حوصله شوهرشو نداشته باشه

بله من الان ده روزه قهرم باهاش

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.
به به یه هم درد ، خوش اومدی شما چرا؟؟؟

سره رفیق بازیش بحثمون شد منم قهر کردم الان در حد ضرور باهم حرف میزنیم نه ببشتر

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.
فاصله ننداز بینتون بعدها پشیمونی میاره ها

عزیزم ده ساله از زندگی مشترکمون میگذره ، کمی احساساتمو رها کردم یه ذره شیطونی کنن همش که نمیشه ما خانما سنگ نیم من بشیم