2777
2789

اگه بچه شما و خواهرشوهرتون همسن باشن هر دو دوساله باشن و مادرشوهرتون به عنوان کادو تولد یک میلیون در نظر بگیره و اون یک میلیون رو برای کمک به شوهرتون که مثلا موقتی بدهکاری داره بده و بعد برای نوه ی دختریش طلا بخره با اون یک میلیون . شما ناراحت نمیشین؟؟؟ بدتر از همه اینکه مرتب میگه من بین نوه ها فرق نمیذارم و امروز فهمیدم قیمت طلای نوه ی عزیزش شده یک و ۳۰۰ و منو ساده گیر اورده. خیییلی توی صدا زدن و ناز دادن نوه ها فرق میذاره بچه ی منو به اسم خالی صدا میزنه نوه ی دختریشو با طلا و جون و خانم . امروز باهم بیرون رفتیم بچه هامون توی کالسکه بودن مادرشوهرم جلو همسایه ها مرتب حواسش به نوه ی دختریش بود و باهاش بازی میکرد و خوشگله صداش میزد و به بچه من توجه نمیکرد . چیه که نوهدی دختریش خوشگل و سفیده بچه من سبزه.خیییلی به خوشگلی نوه ش مینازه اوایل که زایمان کردم دلمو صدبار شکوند همش میگفت همه محو خوشگلی و موهای نوه ی عزیزم هستن‌. موقع گرفتاری و مریضی به ما زنگ میزنن و موقع کادو و عزت و احترام نوه ی دختری عزیزتره. حالم ازشون بهم میخوره. هروقت برای بچم یه لباس ارزون میخره عزاب وجدان میگیره و اتقد غصه میخوره تا جنس بهتر و شیکتر و گرونترشو برای نوه ی دختریش بگیره. من ناراحتم ولی نمیدونم به احترام گذاشتنم ادامه بدم یا نه حرف دلمو بزنم 

خب به نظرم تو حساس شدی ...خودت داری میگی شما پول لازم بودی پس طلا نخریده و پدل داده 

حالا طلا که میخری نمیشه بگی به اندازه یه تمن طلا بده که ...کم و زیاد داره .....

مترسک:وقتی نمیشود رفت=>همین یک پا هم اضافیست.خواهش میکنم دگ‌کاربری منو نترکونین چون خط زیااااااااد دارم 🤪در نی نی سایت باید زورکی بعضی ها رو دوس داشت وگرنه ترور میشی......مثلا سردار دلها رو 😒وااااااااا.......چرا این قد میترکونین خداوکیلی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟از زندان بدتر شده اینجا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولمون کن بابا چقدر حساسی

من خودم مادر بزرگم عاشقه پسره 

به نوه های پسرش سکه تمام و ملیونی کادو میده

برای من باورت میشه فقط شال میخره مثلا

یعنی تا این حد دوسم نداره 

اصلا برام مهم نیست 

منم چند ساله اصلا نمیرم دیدنش چون واسم ارزش نزاشته که من بزارم

هر چی بگی بازم اون کار خودشو میکنه .ولی شما حرفی بزنید یا همسرت میفهمن که شما کفتی به همسرت خودتم بگی متهم میشه به حسادت.خودت عشق بورز به بچت.براش هر کاری میتونی بکن.اروم‌میشی.مقایسه هم نکن دیگه.

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

مادربزرگ من چون جدا شدم واسه عقد دخترخاله م نذاشته بود منو دعوت کنن😳😳حالا اون نوه اش همش زبون درازه و جلو بقیه خیطش میکنه بعد خبر رسید دستشو سوزونده تو عقد دخترخاله م از بس اسفند آتیش میکرده واسه نوه اش خدا ازش نگذره 

برایت شادی دم کرده ام بخند و یک فنجان دعا مهمان من باش❤🍵

خیلی بده این فرق گذاشتناومتاسفانه همه جاهست

مادرشوهرمن ک واس نوه ش پول ب کارت ب کارت میکنه ولی بچه های منواصلایادش نیس ک تولدشون کی هست اصلابحث کادونبس بحث اررش قایل نشدنه البته منم برامناسبتاهیچ کاری نمیکنم براش واس همون ریگ رودلم نمیمونه این باونادر

وخدایی که بشدت کافیست

اینو میگم چون خودم تجربه دارم.مادر شوهر منم کلا موقع مهمونی و مراسما زنگ نمیرنه به ما ولی با وجود اینکه همسر من راهش دوره کار داره اول به ما زنگ میزنه کسی فوت کنه اول به ما میگه.چند بار بابت این تلفنا بی موقع سکته کردم.ولی دیگه اهمیت نمیدم.

من هنوز بچه ندارم

ولي مادرشوهرم عاشق برادرشوهرمه

واسه پسر دزد و مال مردم خورش جوون ميده

هربار بريم غذاي مورد علاقه اون رو درست ميكنه

مدام بهش تعارف ميكنه

جاريمم كه نگم، تو كل فاميل رسواش كرده، ولي چون زن اين پسرشه، ميگه چكار كنيم! !!! يه خانواده ايم!!!!!

قبل اومدن جاريم، خدا نميكرد ما كوچكترين خطايي انجام ميداديم، تا سر حدش مارو تنبيه ميكردن

حالا ابروشون تو مردم ميره ولي سكوت ميكنن

خدا رحم كنه به بچه هامون

دقیقا کاریه که مادرشوهر من میکرد و میکنه.دودش میره تو چشم خودشون.دختر من که الان بزرگ شده همون فرقو ...

دقیقا همینه خواهرزاده های منم به مادربزرگشون بی احترامی نمیکنن ولی سر و تهشونو بزنی خونه مامانم هستن.شب میاد اونجا خودشونو میزنن به خواب که بمونن