2821
2789
نمیدونم حق شاید با شما باشه. ولی حکمت اینه منی که اینقدررر امیدوار بهش بودم اینقدر دوست دار ائمه و ...

خدا درون دل های شکستس.. شما برنده اید...فقط با خودتون خلوت کنید فکر کنید...خدا عاشقتونه

اگر خودت را فراموش کنی، تبدیل به کائنات می‌شوی...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مجموع فرمایشات شما منو یاد یکی از کاربران انداخت

نه حالا هرکسی بوده خدا حافظ و نگهدارشون باشه..من تازه اومدم تو سایت و دیدم خیلیا ناراحتن و راسیتش ناراحت شدم و کمی بهشون میگم ک واقعا اینجور ک ما فکرمیکنیم نیست ب خدا....این عالم حقیقت درون ماست کافیه فکرکنیم

خدای مهربان شب‌های قدر را برای جبران همۀ کاستی‌های ما قرار داده است، برای بخشش هیچ گناهی ناامید نباشیم و برای رسیدن به هر حاجتی امیدوار باشیم و در دعا به کم قانع نشویم. خدا هرچه را صلاح نباشد بدهد بهترش را خواهد داد، و هیچ دعایی دور ریخته نمی‌شود و اگر توانستیم فقط خود «او» را از او بخواهیم.

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
عزیزم یه سوال...میشه توی قنوت دعای فرج خوند یا نه؟

بله میشه

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
همه این هایی رو که میگید از چند سال پیش رفتم دیگه میخوام فقط سکوت کنم خستم 

کسی که خستس و نا امید میشه هنوز خدا رو ندیده..پاشید از امروز شروع کنید منتها نه مثل قبل ..من قول میدم بهترینا براتون رقم میخوره..قول

کسی که خستس و نا امید میشه هنوز خدا رو ندیده..پاشید از امروز شروع کنید منتها نه مثل قبل ..من قول مید ...

چشم شروع میکنم.ازتون میخوام منو دعا کنید لطفا من یه زن شاد و پرانرژی بودم حس میکنم دارم نابود میشم 

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
قران بخون درد دل کن با خدا  جوش بخون  مراسم قران به سر رو انجام بده من چندین ساله انجا ...

دقیقا منم همین طور😢😢 پارسال انقدر حالم خوب بود عشق زندگیم کنارم بود باهم رفتیم هیت پارسال چقدر دعا کردم برا همیشه پیش هم باشیم اما الان سه ماهه رفته😢😢😢نمیدونم واقعا از خدا گلایه کنم یا نه

ممنون.و اینکه اگه برای کسی که دفن نشده نماز شب اول قبر بخونیم بهشون میرسه یا نه باید دفن بشن بعد؟

نماز شب اول قبر رو وقتی که میت دفن میشه باید خوند

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
نماز شب اول قبر رو وقتی که میت دفن میشه باید خوند

ممنون.اخه من برای کسی خوندم که فکر کردم همون روز دفن شده ولی بعدش فهمیدم فرداش دفن شده..ممنونم.التماس دعا.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
چشم شروع میکنم.ازتون میخوام منو دعا کنید لطفا من یه زن شاد و پرانرژی بودم حس میکنم دارم نابود میشم&n ...

بازم ک میگید منو دعا کنید..یعنی قبلا هم همین بوده ک الان نا امید هستید...ببینید همه چیز دست خودتونه منتها ما انسانها با فکرامون خودمون رو محدود و نا امید کردیم..تا حالا شده بگیم ما داریم زندگی میکنیم برای چی و شده رفتار و خودمون رو اصلاح کنیم ..فقط میریم در خونه خدا حرف میزنیم..مثل اینه ک نسخه دکتری ک داده بهتون فقط بخونید و عمل نکنید...من فقط یه چیزی بهتون میگم..در زندگی فقط عاشق باشید..عشق شما رو تا ملکوت میبره شک نکنید...