2821
2789

هرسال ماه رمضون و شب قدر میاد و میگذره فکر میکنید قراره چه اتفاقی بیوفته تا ما خودمون فکرنکنیم و با خودمون خلوت نکنیم..دراین شب ها چقدر خوبه کمی با خودمون خلوت کنیم و فکر کنیم و نتیجشو توی رفتارمون نشون بدیم این خودش یعنی عبادت.

اگر خودت را فراموش کنی، تبدیل به کائنات می‌شوی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غسل. (مقارن غروب آفتاب، که بهتر است نماز عشاء را با غسل خواند.)

دو رکعت نماز وارد شده است که در هر رکعت بعد از حمد، هفت مرتبه توحید بخواند و بعد از فراغ هفتاد مرتبه اَستَغفُرِاللهَ وَ اَتوبُ اِلَیهِ و در روایتی است که از جای خود برنخیزد تا حق تعالی او و پدر و مادرش را بیامرزد.

زیارت امام حسین علیه السلام است؛ که در روایت آمده است که، چون شب قدر می‌شود منادی از آسمان هفتم ندا می‌کند که حق تعالی آمرزید هر کسی را که به زیارت قبر امام حسین علیه السلام آمده است.

قران بخون

درد دل کن با خدا 

جوش بخون 

مراسم قران به سر رو انجام بده

من چندین ساله انجام میدم ولی امشب نگاه به پارسالم کردم زندگیم بدتر شده بهتر نشده باز تو همون جام😢😢😢خیلی ناراحتم 

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
هرسال ماه رمضون و شب قدر میاد و میگذره فکر میکنید قراره چه اتفاقی بیوفته تا ما خودمون فکرنکنیم و با ...

اره باید اعتراف کنیم پیش خدا و اصلاح کنیم خودمونو خدا دردهای رحمتشو برامون باز کنه

خدایا زندگیمو سپردم به تو ، کمک کن من مادر بشم
هرسال ماه رمضون و شب قدر میاد و میگذره فکر میکنید قراره چه اتفاقی بیوفته تا ما خودمون فکرنکنیم و با ...

منم رسیدم به این حرفت.حس میکنم تا خود خدا نخواد و زمانش نرسه تا خود خدا تصمیم نگیره یکی رو حاجت روا کنه نمیکنه

کم التماسش نکردم کم زجه نزدم کم آب نشدم کم ختم و دعا نگرفتم 

دوستان من سامارا هستم عضویتم سال 95بود ولی به دلایلی کاربری قبلیم حذف شد
قران بخون درد دل کن با خدا  جوش بخون  مراسم قران به سر رو انجام بده من چندین ساله انجا ...

حکمت داره خدا نیفهمم چی میگی

خدایا زندگیمو سپردم به تو ، کمک کن من مادر بشم
اره باید اعتراف کنیم پیش خدا و اصلاح کنیم خودمونو خدا دردهای رحمتشو برامون باز کنه

خداعاشقمونه و کنارمونه..این ما هستیم ک انتخاب میکنیم

اگر خودت را فراموش کنی، تبدیل به کائنات می‌شوی...