2777
2789
عنوان

ژله +عکس

213 بازدید | 21 پست

میشه بگیدچ‌جوری درستش کنم توضیحات نوشته رو قابش اما متوجه نشدم و اولین باره ک میخام اینو درست کنم ی بسته کوچولو هم کنارشه اونو کی باید بهش اضافه کنم‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول اون بسته کوچولو رو بریز تو ظرف.بعددولیوان شیر بریز تو قابلمه روی گاز و بسته بزرگه رو توش بریز و هم بزن تا حل بشه.بعد که کف کرد و کم کن اجاقو.یه دقیقه بعد بریز تو همون ظرفی که بسته کوچیکه رو ریختی.بذار از داغی بیفته بذار یخچال چن ساعت.روی گاز مدام هم بزن

من همین یه دونه ام!
اول اون بسته کوچولو رو بریز تو ظرف.بعددولیوان شیر بریز تو قابلمه روی گاز و بسته بزرگه رو توش بریز و ...

اهان همون گیرم رو بسته کوچیکه بود.اون بسته کوچیکه رو توظرفی ک میخام ژله درست کنم باید بریزم..بد کرم کارملو بریزم رویه اون؟؟ بد اون خامه پخش نمیشه ؟؟

عزیزم اول اون مایع قهوه ای رو بریز کف ظرفت بعد دولیوان شیر رو با پودر بزار رو گاز یه دیقه جوش بخور بعد بریز تو ظرفی که اون مایع قهوه ای رو ریختی بزار یخچال دوساعت بمونه

اهان همون گیرم رو بسته کوچیکه بود.اون بسته کوچیکه رو توظرفی ک میخام ژله درست کنم باید بریزم..بد کرم ...

اره.بریز بعد که مایع رو ریختی روش چون داغه ،اون ژله رو اب میکنه و باعث پخشش میشه.بعد که ظرف رو برگردونی این ژله قشنگ بهش هاله میده و دورش میریزه

من همین یه دونه ام!
عزیزم اول اون مایع قهوه ای رو بریز کف ظرفت بعد دولیوان شیر رو با پودر بزار رو گاز یه دیقه جوش بخور ب ...

آجی خب مایع قهوه ایه با این یکی ک میخام بریزم روش مخلوط نمیشه خراب بشه؟؟نمیشه آخرش بریزم روش ک قشنگ‌بشه وقتی یخ زد