همین الان خواب بودم رفتم بیدار شم دیدم نمیشه (تازه خوابم برده بود)یهو دیدم دارم خواب میبینم بعد یهو چشام باز بود قشنگ در اتاق خوابمو نگاه کردم نمیشد پاشم لال شده بود انگار گوشام سنگین بود ولی هنوز بختک نیوفتاد روم بعدش تا رفتم سعی کنم بیدار شم خوابم برد(دوست نداشتم بخابم میدونستم بختک میخاد بیوفته ک اینجوری شدم) یهووو خوابم برد گوشاااام کیپ شددد صدای اومدن یکی رو از روی پشت بوم شنیدم ترسیدمممممممممممم داد زدم مامان ولی صدام در نمیومد اتاقم قدرتمو از دست داده بودم یهو دیدم روم سنگین شده در عین حال خواب و بیدار بود چشامو باز میکردم ولی بسته میشد یه جا خونده بودم پاهاتونو تکون بدین با شدت بیدار میشن با تموم وجودم پاهامو تکون دادم و بیدار شدم الان خواب دارم میترسممم بخابم خیلی بده خیلیییئی بد راه دیگ ای هست ک اینجوری نشیم الان ۵ سال بود ک بختگ نیوفتاده بود سرم خدایاااا😨
هر چیزی که باعث که باعث آزار روح آدم میشه یجورایی به دنیای ماورا هم ارتباط پیدا میکنه بیمارای اسکیزو... تو اصطلاح عامیانه بهش میگن جن زده یا وسواس همشون ریشه ی ماورایی و شیطانی دارن خیلی پیچیده ست برای همین خوندن قرآن و یاد خدا آرامش میده بهمون