2777
2789
عنوان

براي بار دوم امتحان شهري رد شدم😞

450 بازدید | 48 پست

از دفعه ي قبلي هم افتضاحتر!!!اصلا نميتونم پارك دوبل برم نميتونم دور دوفرمان برم😞از بيرون يكيو پيدا كردم بهم خصوصي آموزش داد بازم افتضاح بود!ميخام ول كنم ديگه امروز همه قبول شدن جز من كه استعدادشو ندارم چقد پول خرج كردم چقد از شوهرم حرف شنيدم!ولي اين آموزشاي يكونيم ساعته اصلا تأثير نداره وقتي شوهرم نميزاره از كنار ماشينش حتي رد شم چه برسه به اينكه بخاد بهم ياد بده!اصلا نميدونه چجوري ميرم امتحان با كي ميرم چجوري ميرم چقد پول ميدم!فقط دوباري ك از امتحان برگشتم مث شمر وارد خونه ك شدم شروع كرده فحش دادنو تحقير كردن ك چرا رد شدي😞

كاربر دخترشمالي هستم كه بخاطر يه بي چاك و دهن تعليق شدم

اگر شوهرت بهت ماشین نمیده خودتم نداری میخوای چی کار گواهی نامه رو آخه 

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نا امیدی نباش من بار ششم قبول شدم اصلا هم ناامید نبودم چون واقعا احتیاج داشتم الانم رانندگی میکنم

خيلي نااميدم دوستم افسر امروز تازه خيييييلي خوب بود به من گف افتضاحي افتضاح! 

به هیچ وجه ولش نکن حتما باز کلاس برو و برو امتحان بده مطمئن باش قبول میشی به شوهرت نگو رفتی امتحان ب ...

دورت بگردم نميشه ك نميگه هر سه شنبه ٧ صب كجا ميري؟؟؟

به کسی نگو واسه آزمون میری وقتی قبول شدی اطلاع بده

شوهرم كل فاميلشونو پر ميكنه ميشينن معركه ميگيرن دورهم به كندذهني من ميخندن😞

يه گ و ه ي خوردم موندم توش😞

دور از جونت منم شوهرم بهم ماشین نداد ولی برعکس شوهر تو همون اول نگفت که ماشین بهت نمیدم وگرنه الکی پول خرج نمی‌کردم همون موقع با پول گواهی نامه می تونستم گوشواره یا النگو بخرم ☹

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم