2777
2789
عنوان

دلم میخواد بمیرم😢😢😢😢😭😭😭😭

332 بازدید | 31 پست

بخدا روانی شدم دیگه نمی تونم بیشتر از این اون خونه رو تحمل کنم 

حتی نفس کشیدن هاشونم روانیم میکنه دوست دارم از اوم جهنم کده خلاص بشم ولی هیچ خواستگاری هم ندارم 

خانوادم خیلی آدیتم میکنن چرا نمیمیرم تا همه راحت بخدا هیچکس درد منو نمیفهمه 

اصلا برامون وقت نمیزارن 

یا همش تو آشپزخونست یا در حال غر زدنه 

کسی راه حل مردن راحت سراغ داره بدون درد باشه فقط 

آخی عزیزم😥 بمیرم،نماز جعفر طیار بخون خیلی مجربه واسه ازدواج،من خودمم مجردم،مامان و بابامم پیرن و روحیاتمون بهم نمیخوره ولی من خودم به ازدواج علاقه ندارم،امتحان کن لطفا

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخی عزیزم😥 بمیرم،نماز جعفر طیار بخون خیلی مجربه واسه ازدواج،من خودمم مجردم،مامان و بابامم پیرن و رو ...

اصلا با ادم حرف نمیزنن اصلا ادم نمیبینن فقط سرشون تو گوشیه یا در حال نق زدنن همش حس آشغال بودن به ادم انتقال میدن دوست ندارم برم خونه خسته شدم دلم میخواد بمیرم 

من مامانم واسه همه مادره واسه من شوهر ننه درکت میکنم عزیزم

😂😂😂😂😂بخدا دوست ندارم یک ثانیه تو اون خونه بمونم جایی ندارم برم 

ببین چیکار کردن که همه بچه هاشون رو فراری کزدن 😂😂😂😂😂😂😂

چندتا خواهر برادرید .چند سالته

یا قمربنی هاشم نذر کردم اگه بارداربشم پسرباشه اسمشو میزارم ابوالفضل .اگه یه دخمل بانمک شیرین زبونم باشه نازنین زینب سقای بی دست دستم بگیر.فقط باید یاد بگیریم کسی رو قضاوت نکنیم ❤
اصلا با ادم حرف نمیزنن اصلا ادم نمیبینن فقط سرشون تو گوشیه یا در حال نق زدنن همش حس آشغال بودن به اد ...

میفهممت عزیزم،درک میکنم،اگر از اونا نیستی که اهل توی اجتماع بودنه توسل کن به شهید ابراهیم هادی،نماز جعفر طیار و چله زیارت عاشورا خیلی خیلی جوابگوئه،فعلا مجبوری صبوری کنی و آرامشتو حفظ کنی،هرچی بیشتر تلقین کنی نفرتت نسبت بهشون بیشتر میشه و انرژی منفی زیادتری میاد سمت خودت

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)
اصلا با ادم حرف نمیزنن اصلا ادم نمیبینن فقط سرشون تو گوشیه یا در حال نق زدنن همش حس آشغال بودن به اد ...

تو خونه ما از دیوار صدا میاد مامان بابای من ولی حرف نمیزنن

باهم دیگه خوبن  با من حرف نمیزنن 

دیوونه میشم بعضی وقتا  

😂😂😂😂😂بخدا دوست ندارم یک ثانیه تو اون خونه بمونم جایی ندارم برم  ببین چیکار کردن که همه بچ ...

من‌مامانم همش دوره س وخونه های دوستاش

با دختراشون خرید عروسی میره اساس کشی میکنه  دکتر میبرشون وووو

امروز رفته ی جلسه واسم کلاس رانندگی وقت گرفته مربیم اقاعه باید همراه داشته باشم

زده ب مریضی ک وقت دندون پزشکی دارم

گفتم غالب گرفته؟میگه ن پریروز وقت داشتم الان باید برم

روم نمیشه با مردای غریبه همش باهات بیام کلاس با خواهرت برو وقت ندارم

گفتم اوکی مهم نیست از سر صبحانه بلندشدم 

ولی اصلا اشکم بند نمیاد چطورغریبه ها انقدر مهمن اونوقت من😪😪

میفهممت عزیزم،درک میکنم،اگر از اونا نیستی که اهل توی اجتماع بودنه توسل کن به شهید ابراهیم هادی،نماز ...

بخدا اعتماد به نفس برام نذاشته 

همش بلده تحقیرم کنه 

صبحی باز کلی خوردم کرد الان زنگش زدم از دلش در بیارم گفتم مادره عب ندارع به فوحش بستم 

خیلی تحمل کردنش برام سخته 

نمیدونم چرا خدا صدام نمیشنوه اصلا 

۲۱ دو تاییم  کلا رفتار هاشون وحشتناکه

چرا چجورین اخه

یا قمربنی هاشم نذر کردم اگه بارداربشم پسرباشه اسمشو میزارم ابوالفضل .اگه یه دخمل بانمک شیرین زبونم باشه نازنین زینب سقای بی دست دستم بگیر.فقط باید یاد بگیریم کسی رو قضاوت نکنیم ❤
من‌مامانم همش دوره س وخونه های دوستاش با دختراشون خرید عروسی میره اساس کشی میکنه  دکتر میبرشون ...

مامان من که باید گریه کنم دو دقیقه بیاد بشینه باهم حرف بزنیم اما صبح تاشب پسرخالم میاد باهاش بازی میکنه 

من‌مامانم همش دوره س وخونه های دوستاش با دختراشون خرید عروسی میره اساس کشی میکنه  دکتر میبرشون ...

فدات شم قشنگ درکت میکنم 

کپی مامان بابای من خنده هاش برای غریبه ها براس من مثل طلب کاد ها میشینه فقط اخم تخم حرف بزنی میخوان بزنتت 

جوونم احتیاج دارم ولی اصلا‌...