2777
2789

دوستان من رشتم تجربیه سال اخرمه معدلم ترم اول هیجده و نیم شد اما تا الان واسه کنکور نخوندم از الان به بعد میخوام بخونم

بنظرتون  واسه کنکور انسانی بخونم موفق میشم یا همین تجربی رو بدم؟

حتما تجربی

انسانی اصن خوب نیس

من اونیم که به زودی با دست نشونم میدن میگن بابا خیلی موفقه تو زندگیش میخوام مثل اون باشم😎✌همین نکته که هنوز به اونجایی که میخای برسی نرسیدی باید به اندازه کافی برات انگیزه ایجاد کنه😌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلاس دوازدهمی؟

من اونیم که به زودی با دست نشونم میدن میگن بابا خیلی موفقه تو زندگیش میخوام مثل اون باشم😎✌همین نکته که هنوز به اونجایی که میخای برسی نرسیدی باید به اندازه کافی برات انگیزه ایجاد کنه😌
بله  اخه من نخوندم تا الان

تجربی بهتره

انسانی نرو

اخه کسی که تجربی میخواد باید از اول سال میخوند من نخوندم ب صورت تستی پس احتمال قبولی خیلییی کمه

شما اینجوری فک میکنی

من خاهرم انسانی اصن اسون نیس همش حفظیه وبیشتر وقت میبره برای خوندن

اگه شما از الان شروع کنی سخت ومحکم بخونی پزشکیم میاری به خودت ایمان داشته باش

این جمله رو هروز با خودت تکرارکن

بگو این مگه چیه که من نمتونم بهش برسم

شما اینجوری فک میکنی من خاهرم انسانی اصن اسون نیس همش حفظیه وبیشتر وقت میبره برای خوندن اگه شما از ...

اخه اونایی که از اول سال بکوب خوندن و ازمون ازمایشی شرکت کردن و مدام تکرار کردن احتمال قبولیشون بازم کمه حالا من چجوری از اول شروع کنم