۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی
گلم نمیتونم😢 هر اتفاقی که برام میفته تا مدت ها بهش فکر میکنم به نظرت آبروم رفته؟
منم اینجوری بودم شدیدا😂یهو وسط یه حال خوب،غذا خوردن ،نماز خوندن،حرف زدن با یکی دیگه یاد گاف هایی که دادم میفتادم بی حس میشدم😂
فقط و فقط راه حلم این بود که بگم بابا بقیه بیکار نیستن به تو و سوتیات فکر کنن.و به خودم یادآوری میکردم اره ببین بقیه چقد گاف دادن و نه بهش فکر کردی نه نظرت به اون ادم عوض شده نه هیچی
نه بابا چرا اخه 😑 منم تو گروه کلی بچه هارو ترغیب کردم که امتحان ندیم نگو استاد از دیروزم عض ...
😂😂😂😂😂😂😂😂
وای
سفارش انواع تابلوی برجسته ی ربان دوزی شده پذیرفته خواهد شد برای دیدن کارها ب پیج خوشگل من سر بزنید برای دوستان نی نی سایت ی شرایط ویژه خواهم داشت آدرس پیج م در اینستا،gallery_honari_melorin هست 😌😌😌😌
خوش به حالت من بودم دیگه روم نمیشد سرم و بلند کنم بس که خجالتیم و استرس دارم و هل میکنم😢
روی خودت کار کن وگرنه خیلی اذیت میشی ...
هروقت خواستی کسی رو قضاوت کنی به این فکر کن که اون ادم به اندازه تو خوش شانس نبوده امکانات تورو نداشته ... امکانات شامل تمام چیز هایی میشه که توداری خانواده ،تربیت، سواد ،دوستان، تفکر و...