2777
2789
عنوان

خیلی بد شد؟😢

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 34 پست

مثل منی ..منم اینطوری بودم ..اما کنترلش کردم ...

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

استادم انقد سوسول اخه😂 به این فکر کن اگه این اتفاق واسه یکی دیگه میفتاد تو چقد بهش فکر میکردی و اه ...

کاش بتونم 

چیکار کنم بزرگش نکنم؟

واقعا اگه برای یکی دیگه این اتفاق میفتاد اصلا بهش فکر نمیکردم

کاش بتونم  چیکار کنم بزرگش نکنم؟ واقعا اگه برای یکی دیگه این اتفاق میفتاد اصلا بهش فکر نمیکرد ...

شاید یه کم اولش فکرش قلقلکت بده.ولی هی به خودت بگو والا به خدا بقیه بیکار نیستن به من فکر کنن.یه سوال  جواب ساده بوده که هیچ چیزی رو تعیین نمیکنه

شاید یه کم اولش فکرش قلقلکت بده.ولی هی به خودت بگو والا به خدا بقیه بیکار نیستن به من فکر کنن.یه سوا ...

گلم نمیتونم😢

هر اتفاقی که برام میفته تا مدت ها بهش فکر میکنم

به نظرت آبروم رفته؟

گلم نمیتونم😢 هر اتفاقی که برام میفته تا مدت ها بهش فکر میکنم به نظرت آبروم رفته؟

نه بابا چرا اخه 😑

منم تو گروه کلی بچه هارو ترغیب کردم که امتحان ندیم نگو 

استاد از دیروزم عضو شده 🤔 ابروم رفت دیگه 

گلم نمیتونم😢 هر اتفاقی که برام میفته تا مدت ها بهش فکر میکنم به نظرت آبروم رفته؟

منم اینجوری بودم شدیدا😂یهو وسط یه حال خوب،غذا خوردن ،نماز خوندن،حرف زدن با یکی دیگه یاد گاف هایی که دادم میفتادم بی حس میشدم😂

فقط و فقط راه حلم این بود که بگم بابا بقیه بیکار نیستن به تو و سوتیات فکر کنن.و به خودم یادآوری میکردم اره ببین بقیه چقد گاف دادن و نه بهش فکر کردی نه نظرت به اون ادم عوض شده نه هیچی

پس برای خودتم همینه

نه بابا چرا اخه 😑 منم تو گروه کلی بچه هارو ترغیب کردم که امتحان ندیم نگو  استاد از دیروزم عض ...

😂😂😂😂😂😂😂😂

وای

سفارش انواع تابلوی برجسته ی ربان دوزی شده پذیرفته خواهد شد برای دیدن کارها ب پیج خوشگل من سر بزنید برای دوستان نی نی سایت ی  شرایط ویژه خواهم داشت آدرس پیج م در اینستا،gallery_honari_melorin هست 😌😌😌😌
کاش بتونم  چیکار کنم بزرگش نکنم؟ واقعا اگه برای یکی دیگه این اتفاق میفتاد اصلا بهش فکر نمیکرد ...

ولش کن همینطور که میگه اگه برا یکی دیگه اتفاق افتاده بود بهش فکر نمیکردی بقیه هم یادشون رفته فکر نمیکنن تو فقط داری خودتو اذیت میکنی 

به کوتاهی آن لحضه ای شادی که گذشت غصه هم میگذرد😉😊🌺
خوش به حالت من بودم دیگه روم نمیشد سرم و بلند کنم بس که خجالتیم و استرس دارم و هل میکنم😢

روی خودت کار کن وگرنه خیلی اذیت میشی ...

هروقت خواستی کسی رو قضاوت کنی به این فکر کن که اون ادم به اندازه تو خوش شانس نبوده امکانات تورو نداشته ... امکانات شامل تمام چیز هایی میشه که توداری خانواده ،تربیت، سواد ،دوستان، تفکر و...