2777
2789
عنوان

خانم های وارد به گل و گیاه

| مشاهده متن کامل بحث + 1516 بازدید | 35 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب دیره هفته ای یکبار گیاه تشنه میشه حداقل هر ۳.۴ روز یکبار باید آب بدین و غبارپاشی کنین اب هم در حد ...

عزیزم‌غبارپاشی منظورت همون اسپری آب هستش؟و اینکه آب زیرگلدانی چرابایدخالی بشه مگه ریشش ازش استفاده نمیکنه؟

پتوس گیاه مقاومیه آبیاریش درست باشه هیچیش نمیشه

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
شما چند روز یه بار آبیاری میکنید؟؟

من ۳.۴ روز یکبار آب میدم و هر روز غبارپاشی میکنم

هر زنی برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که با شـانه‌ی انگشت‌هایش، گره دلتنگی موهای بلند زن‌را باز کند و بگوید که هرجور که باشی،زیبایی❤👩‍❤️‍👨
عزیزم‌غبارپاشی منظورت همون اسپری آب هستش؟و اینکه آب زیرگلدانی چرابایدخالی بشه مگه ریشش ازش استفاده ن ...

بله اسپری منظورمه 

آب زیرگلدانی باید خالی شه چون به مرور ریشه ها میگنده و نمیتونه نفس بکشه همون آبی که گیاه میخوره واسش کافیه آب زیر گلدان جلوی تنفس ریشه هارو میگیره و در نهایت باعث خرابی ریشه میشه

غبارپاشی هرروزباعث نمیشه شته بزنه؟

باید مراقبت بشه دیگه چک کنین ممکنه شته بزنه پشه جمع شه همیشه چک کنین اگه چیزی دیدین سریع سمپاشی کنین 

اسی جان سلام ،پوتوس نور غیر مستقیم میخواد مثلا پشت شیشه ،نور مستقیم آفتاب میسوزونتش،  و اینکه خیلی بهش آب دادی 

هفته ای ۲ بار کافیه ،.کلا آبیاری ه این گیاه یا مثلا بنجامین باید موقعی باشه ک خاک کاملا خشک باشه 

و نکته ی آخر اینکه آب شیر ب هیچ عنوان ب گیاه نده آب رو بریز توی پارچ ۲۴ ساعت بمونه بعد ب گیاه بده

گل بیچاره رو نابود کردی عشقم

ناراحتم شدم واقعا

باید مراقبت بشه دیگه چک کنین ممکنه شته بزنه پشه جمع شه همیشه چک کنین اگه چیزی دیدین سریع سمپاشی کنین ...

من اونروز روی کاشی آشپزخونه یه کرم گلدان دیدم از ترسم به تمام گلدان ها سم ریختم یه جور سمی هست پودره این پودر بسته برای گل ها ضرر داره؟

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
من اونروز روی کاشی آشپزخونه یه کرم گلدان دیدم از ترسم به تمام گلدان ها سم ریختم یه جور سمی هست پودره ...

اگه درست داده باشی ضرر نداره سم باید با آب قاطی بشه و یک نوبت آبیاری حساب میشه  و معمولا ۲ بار به فاصله ۱۵ روز داده میشه